Connect with us

Revistateo.ro

Beneficiile ceaiului de hrean

Naturiste

Beneficiile ceaiului de hrean

Beneficiile ceaiului de hrean sunt nenumărate. Acest ceai tratează simptomele mai multor afecțiuni, începând cu simpla răceală.

Beneficiile ceaiului de hrean

Hreanul este un condiment iute care însoțește mesele îmbelșugate, mai ales preparatele din carne. Această legumă îmbunătățește digestia și, împreună cu sfecla roșie, formează unul din cele mai puternice antibiotice naturale.

Consumat sub formă de ceai, hreanul tratează răceala, guta, durerile de cap, colicii la adulți, bronșita, reumatismul, problemele tractului urinar, problemele articulațiilor, sinuzita și febra fânului.

Este recomandat ca ceaiul de hrean să fie consumat cu miere și zeamă de lămâie, pentru a-i reduce din iuțeală. Hreanul este destul de bogat în vitamina C și vitaminele din complexul B, precum și în potasiu, fier și calciu.

CITEȘTE ȘI: Remediul cu hrean care te scapa de burta

Ceaiul de hrean se prepară foarte ușor. Ai nevoie de doar 200 de grame de hrean la un litru de apă. Se lasă planta în oală până dă în clocot. Hreanul se poate consuma și sub formă de preparat separat cu coajă de lămâie rasă. Pentru această rețetă ai nevoie de 125 de grame de hrean, o coajă de lămâie și 3 linguri de miere. Toate ingredientele se mixează cu blenderul.

Rețetele naturiste pe bază de hrean se păstrează la rece, de obicei în borcane și sticle bine închise. Remediile cu hrean sunt valabile și 6 luni dacă sunt păstrate la rece și recipientele nu sunt deschise mereu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top