Connect with us

Revistateo.ro

Băutura care vindecă 100 de boli! O faci acasă, din două ingrediente simple

Sanatate

Băutura care vindecă 100 de boli! O faci acasă, din două ingrediente simple

Chiar dacă ai la îndemână zeci de pastile disponibile în farmaciii, bunicii noștri recomandă un leac tradițional din doua ingrediente puternice.

Băutura care vindecă 100 de boli

Este vorba de usturoi și vin roșu. În timp ce usturoiul brut are proprietăți antiseptice, antifungice, antibacteriene și detoxifiere datorită alicinei, vinul roșu este bogat în antioxidanți care mențin o inimă sănătoasă și împiedică îmbătrânirea prematură.

Acest remediu natural combină proprietățile vinului roșu cu usturoiul pentru a face o băutură cu efecte puternice. Această rețetă poate îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea noastră și poate preveni un număr mare de boli.

Având în vedere proprietățile usturoiului și vinului roșu, putem spune că acest remediu este capabil să detoxifice sângele, întărește sistemul imunitar, scade nivelul colesterolului, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular, previne bolile și elimină infecțiile.

Printre alte beneficii, acționează ca un aliment cu proprietăți puternice împotriva cancerului – ambele ingrediente pot preveni și combate cancerul.

Mod de a prepara băutura și ingrediente:

– 12 căței de usturoi

– jumătate de litru de vin roșu (de bună calitate)

Mod de preparare:

Mai întâi, fiecare cățel trebuie tăiat în patru. După aceea, puneți-le într-o farfurie (nu din plastic) și amestecați-le cu o jumătate de litru de vin roșu.

Păstrați amestecul într-o sticlă în interiorul casei timp de două săptămâni. În această perioadă, agitați sticla în fiecare zi, de două sau de trei ori.

În cele din urmă, filtrați lichidul.

Doza: Luați o lingură de amestec de trei ori pe zi timp de o lună. În mod ideal, trebuie să repetați acest remediu cel puțin de două ori pe an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top