Connect with us

Revistateo.ro

Băutura care te scapă de bolile de rinichi

Naturiste

Băutura care te scapă de bolile de rinichi

Băutura care te scapă de bolile de rinichi. Ştim cu toţii că natura ne oferă o serie înfinită de variante pentru a trata anumite afecţiuni. Şi problemele la rinichi pot fi remediate uşor cu ajutorul unui amestec ce se prepară rapid, ale cărui ingrediente sunt la îndemâna oricui.

CITEŞTE ŞI: Vezi de ce boli poţi scăpa cu ajutorul salatei

Pe lângă faptul că va avea un efect detoxifiant asupra întregului organism, băutura de mai jos ajută la eliminarea impurităţilor şi la buna funcţionare a sistemului urinar.

sursa foto detoxforlife.biz

sursa foto detoxforlife.biz

Pentru prepararea amestecului minune vei avea nevoie de un kiwi, o lămâie, o banană, un mănunchi de pătrunjel şi o cană cu apă.

După ce cureţi fructele de coajă, toacă pătrunjelul mărunt şi adaugă-l în cana cu apă. Pune ingredientele la blender şi toacă-le pînâ când se formează o pastă. Dacă vrei, poţi adăuga în compoziţie puţin avocado, spanac ori nuci, după care amestecă din nou la blender. Asta va face ca efectele compoziţiei să fie mai puternice.

Băutura rezultată se recomandă a se consuma o singură dată pe zi, dimineaţa, pe stomacul gol. Asta va acţiona în mod direct asupra rinichilor, iar tu vei observa cât de curând o îmbunătăţire a funcţionării acestora.

Atenţie! Acest articol este scris în scop informativ şi nu substituie un control de specialitate, ori recomandările unui nutriţionist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top