Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

A baut apa cu castravete in fiecare dimineata si un lucru minunat i s-a intamplat

Daca este o leguma pe care lumea sa o indrageasca fara retinere, atunci cu siguranta este vorba despre castravete, iar cei care ii iubesc gustul, ar trebui sa il consume si in acest mod.

De ani de zile se vorbeste despre beneficiile sale in domeniul cosmeticii, dar si pentru sanatatea pielii si a corpului, iar astazi iti prezentam apa de castravete.

Pentru ca este plina de antioxidanti, care sunt benefici pentru combaterea tuturor radicalilor liberi, cei care nu ii apreciaza gustul, ar trebui sa inceapa sa o faca.

Radicalii liberi sunt resposnabili pentru mai multe afectiuni, printre care imbatranirea prematura, presiunea arteriala marita si chiar cancerul, asa ca nu ezita sa incepi sa iti prepari si tu chiar de astazi un pahar cu apa si castravete.

In primul rand, apa cu castravete te ajuta sa slabesti si sa elimini toxinele intr-un mod natural. Cel mai bun moment pentru a o consuma este dimineata, pe stomacul gol.

Studiile au aratat faptul ca apa cu castravete ajuta la eliminarea grasimii in exces, la combaterea diabetului si protejeaza, de asemenea si inima.

Cum se prepara apa cu castravete:

  • Ia un castravete de marime medie si clateste-l foarte bine. Mai apoi, taie-l in feliute mici si pune-le intr-un borcan de sticla, adauga aproximativ doi litri de apa plata peste si pune-l apoi in frigider, lasa-l in jur de doua, trei ore si apoi este perfect pentru a fi consumat.

Asociatia Mondiala a Sanatatii atrage atentia asupra numarului din ce in ce mai mare a persoanelor care se imbolnavesc de diabet si de boli de inima, iar cazurile sunt din ce in ce mai dese si apar la persoane foarte tinere, un fapt cu adevarat ingrijorator.

Incepand chiar de astazi sa bei apa cu castravete, vei reusi ca in timp sa scapi de kilogramelele in plus, dar si de toxinele din corp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top