Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Aveți nevoie doar de o compresă cu apă sărată! Leacul cu care Lidia Fecioru a fost ferită de mică de boli

Lidia Fecioru i-a obișnuit pe români ca în fiecare săptămână să le ofere câte un leac naturist, varianta cea mai la îndemână pentru tratarea anumitor afecțiuni ori simptomele acestora.

Sarea noastră cea de toate zilele

Bioenergoterapeutul Fecioru a vorbit recent despre cât de importantă este sarea în viața noastră. Sarea este cel mai puternic dezinfectant și cel mai ieftin atunci când alergăm după un produs care să ne curețe de infecții.

„Cele mai bune leacuri sunt în jurul nostru. De exemplu sarea. O punem pe aragaz 3-4 ore la foc mocnit și curăță casa de energii negative. Nu trebuie lăsată la foc mare”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Mai mult, sarea poate fi folosită și pentru vindecarea unor umflături. „O compresă cu apă sarată se poate pune la încheieturi umflate. Nu trebuie fierbinte”, a mai precizat Lidia Fecioru.

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru a dezvăluit care este leacul care previne toate bolile. Se amestecă o singură dată!

„Sarea o putem pune și la o măsea umflată, atunci când durerea e foarte mare. Se pun 100 de grame de sare la un litru de apă. E bine să o dizolvați înainte cu apă fierbinte. Compresele cu sare nu se pun fierbinți, ci la temperatura camerei.

Pot fi mai multe tifonuri, în mai multe straturi. Se amplasează pe rana deschisă, dar rana deschisă trebuie prelucrată și nu se ține pe ea compresă cu apă sărată. Când avem inflamații, nu punem saci de poletilenă”, a mai precizat expertul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top