Connect with us

Revistateo.ro

Au trecut prin cea mai CUMPLITA SUFERINTA dar au mers mai departe

Stiri

Au trecut prin cea mai CUMPLITA SUFERINTA, dar au mers mai departe. 3 MIRACOLE la un an dupa tragedie!

Viata unei familii a fost distrusa complet, insa un an mai tarziu a avut loc nu unul, ci trei miracole. Citeste o poveste cutramuratoare, cu un final uimitor.

Lori si Chris erau doi parinti fericiti si se bucurau in fiecare zi de cei trei copii ai lor, Kyle (5 ani), Emma (4 ani) si Katie (2 ani).

In momentul in care cel mai mare copil se pregatea sa isi aniverseze ziua de nastere, mama sa a decis sa mearga cu el si ceilalti doi copii la un targ, unde au luat-o si pe bunica lor Cindy.

Totul a decurs minunat si s-au distrat cu totii pe cinste, chiar daca la intoarcere drumul era foarte aglomerat. In timp ce asteptau in coloana, masina in care se aflau a fost izbita puternic de un camion, iar mama si bunica si-au pierdut cunostinta pe loc, in timp ce copiii au fost dusi de urgenta la spital.

CITESTE SI: Trebuie sa manance din ora in ora, altfel SE DESCOMPUNE. Parintii sunt DISPERATI!

CITESTE SI: Si-a tinut copilul nou nascut in brate pentru a-i spune”Adio”, dar atunci a avut parte de un adevarat MIRACOL

Tatal copiilor a fost anuntat despre cumplitul incident si, chiar daca a ajuns in graba la spital, a fost anuntat ca ambele fiice au murit din cauza ranilor prea grave. Uluiti de durere, cei doi parinti au sperat ca macar Kyle sa isi poata reveni. Din pacate acest lucru nu s-a mai intamplat intrucat micutul ce tocmai implinise 5 ani nu a avut nicio sansa de supravietuire din cauza ranilor extinse. In plus, acestia au fost nevoiti sa ia decizia de a-l scoate pe fiul lor de la aparatele care il tineau in viata.

„Tot ce am putut face a fost sa stam cu mana pe pieptul sau pana cand inima a incetat sa-i mai bata, apoi s-a dus…”, au declarat parintii ingroziti de durere pentru cnn.com. Pierderea adevarata au simtit-o insa atunci cand si-au vazut pentru ultima data cei trei copii, la inmormantare.

Dupa trei luni de agonie, in care cei doi se simteau „parinti fara copii”, au decis sa mearga mai departe si sa incerce sa aiba alti mostenitori. Au decis sa apeleze in acel moment la fertilizarea in vitro, moment in care a aparut primul semn al miracolului ce urma sa se petreaca in familia lor.

Lori si Chris Coble nu doreau decat un copil, insa au fost fertilizate trei ovule, pentru cresterea sanselor de a ramane cu o sarcina.

Cu toate acestea, in momentul in care toate cele trei ovule au fost declarate viabile pentru sarcina, cei doi au decis sa pastreze toti trei embrionii. Astfel, la aproximativ un an dupa pierderea lui Kyle, Emma si Katie, Lori a nascut trei copii: doua fete si un baiat – Ashley, Elie si Jake.

„Cu siguranta nu ii vor inlocui niciodata pe Kyle, Emma si Katie, insa casa noastra este acum plina de bucurie dupa foarte mult timp. Tripletii au readus in viata noastra nu doar bucuria, ci si iubirea si zambetele de care nu credeam ca vom mai avea parte vreodata”, a povestit Lori.

Cei trei copii stiu de existenta celorlalti trei frati, iar casa este plina cu pozele tuturor. Astfel, Lori si Chris au decis sa vorbeasca mereu despre copiii decedati in urma cumplitului accident, pentru ca Emma, Katie si Kyle sa nu fie niciodata uitati.

Ce exemplu mai bun decat acesta pentru a ne demonstra ca miracolele chiar exista? Aceasta poveste de viata ne invata pe toti sa nu ne pierdem niciodata speranta intrucat, indiferent de cat de nedrept este ceea ce ni se intampla, mereu va urma ceva miraculos si magic.

Sursa foto somosmultiples.es

2 Comments

2 Comments

  1. Aaaa

    2015-11-29T14:04:30+02:00 at 2015-11-29T14:04:30+02:00

    Nu stiu cine scrie aceste articole, dar este aproape inadmisibil sa confunzi „si-au pierdut cunostinta” cu „si-au pierdut constiinta” :)). Trist…

    • Narcis Rosioru

      2015-11-29T14:10:00+02:00 at 2015-11-29T14:10:00+02:00

      Multumim pentru atentionare. Am corectat 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top