Connect with us

Revistateo.ro

Au obligat-o sa se marite la 14 ani. Ce a urmat este cumplit

Inedit

Au obligat-o sa se marite la 14 ani. Ce a urmat este cumplit

In viata asta nu vom reusi sa ii intelegm pe toti. Unele culturi, unele obiceiuri ni se par atat de ciudate incat nu ne putem imagina cum de lumea poate sustine ca a evoluat.

Povestea de viata trage un semnal de alarma serios in ceea ce priveste felul in care ne crestem copiii. Exista povesti, precum acestea, care ne arata ca se poate si mai rau!

Derya B., o tanara de 14 ani din Turcia, a fost obligata de parinti sa se marite la o varsta la care multe fete isi fac planuri de viitor invatand si chinuindu-se sa iasa de pe bancile scolii cu o profesie.

Tanara s-a casatorit la aceasta varsta, iar dupa un an a murit. Aceasta e pe scurt povestea ei. Cauza mortii, insa, arata cat de iresponsabili sunt parintii si cat de periculoasa poate fi o casnicie la o varsta atat de frageda.

Ginecologul i-a avertizat pe parinti, dar ei nu au ascultat

Imediat dupa ce a implinit varsta de 14 ani, Derya B. a fost daruita barbatului langa care trebuia sa isi petreaca tot restul vietii. Asa cum spune traditia, orice casnicie este urmata si de nasterea unui copil. Nu e nimic: parintii s-au ocupat si de asta.

Tanara a ramas insarcinata, insa, din cauza varstei, nu a putut sa il aduca pe lume pe copilul pe care il astepta. Ginecologul sustine ca trupul ei nu era pregatit pentru nastere. Derya facuse hemoragie interna, iar politia turca investigheaza acum cazul, directi vizati de moartea fetei fiind parintii.

Ginecologul care s-a ocupat de sarcina fetei i-a avertizat pe parinti ca, avand in vedere varsta ei, va avea o sarcina complicata si risca sa moara atat ea cat si bebelusul. Parintii nu au ascultat sfaturile medicului, iar parerile de rau au fost tardive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top