Connect with us

Revistateo.ro

Astrologul Minerva, previziuni sumbre pentru toamna acestui an

Horoscop Minerva

Astrologul Minerva, previziuni sumbre pentru toamna acestui an

Astrologul Minerva a vorbit despre situatia planetara tot mai dificila facand cateva previziuni in legatura cu ce se va intampla in toamna acestui an.

Atentatele din Nisa si Munchen si lovitura de stat din Turcia sunt ultimele evenimente din cauza carora ne intrebam unde se indreapta lumea. Numerosi profeti si astrologi au vorbit despre aceste atentate inainte ca ele sa se produca. Nici Gabriela Dima, cunoscuta sub numele Minerva, nu sta departe de previziunile sumbre despre soarta lumii.

„In luna octombrie 2016 se va repeta contextul astral favorabil care a dus la evenimentele din nisa si Turcia”, a declarat Minerva la 6TV. „Pe 8 si 9 august, Saturn iese din retrogradare si da peste cap lucrurile prestabilite. Astfel de tranzite sunt foarte tragice”, a mai spus Minerva.

PROFETII 2016. Futurologul Michael McClellan: „Regina Elisabeta va muri anul acesta in somn!”

Profeţia părintelui Ilie Cleopa despre Apocalipsă

Ioan Istrate, previziuni la fel de sumbre

„Marele cutremur se va produce pana in alegerile parlamentare. Axa Barlad-Chisinau-Kiev va fi cea mai afectata. Cutremurul va avea 8 pana la 8,3 grade pe scara Richter si va semana cu cel din Nepal”, a declarat seismologul in exclusivitate pentru teotrandafir.com in urma cu aproape o saptamana.

„In dreptul Romaniei, de la Apus la Rasarit, toate tarile trebuie sa fie alertate. Va fi alerta pe paralela 45”, atentioneaza Istrate. De asemenea, specialistul in cutremure sustine ca un eveniment foarte ciudat se va intampla in urmatorii ani: „Este foarte aproape!”

„Se apropie o planeta mai mare de 10 ori decat Pamantul. Cand se va afla intre Soare si Pamant, se va opri axa de rotatie a pamantului. 3 zile si 3 nopti planeta se va afla in intuneric si vom asista la rasturnarea polilor. Axa de rotatie se va schimba in sens invers.

Apele oceanelor si marilor se vor ridica la 1.500 de metri si vor rade de pe suprafata pamantului tari si orase importante aflate la coasta. Aceasta planeta ar putea fi Nibiru, de fapt, cred ca este Nibiru. Momentul e foarte aproape”, a declarat Istrate.

CITESTE AICI PREVIZIUNILE COMPLETE FACUTE DE IOAN ISTRATE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top