Connect with us

Revistateo.ro

Astrologii Anca Dimancea si Marian Golea dezvaluie care sunt zodiile norocoase in Anul Maimutei de Foc

Stiri

Astrologii Anca Dimancea si Marian Golea dezvaluie care sunt zodiile norocoase in Anul Maimutei de Foc

Specialistii in feng shui si astrologii Anca Dimancea si Marian Golea au dezvaluit la TEO SHOW care sunt zodiile norocoase in Anul Maimutei de Foc.

Tigrul si Maimuta vor fi afectate de energia tai-sui, insa nu vor exista probleme foarte mari. In zodiacul chinezesc, fiecarui nativ ii corespunde anumiti ani.

„Conteaza orele de nastere, zilele de nastere, sunt foarte complicate. Nu conteaza doar luna nasterii in astrologia chinezeasca”, a declarat Anca Dimancea la TEO SHOW.

Anul Maimutei se repeta la fiecare 12 ani, iar 2016 sta sub semnul focului. „Nu exista ceva mai rau decat Anul Maimutei de Foc”, sustine Marian Golea.

Zodiile norocoase in Anul Maimutei de Foc

Cu toate ca energia tai-sui sta pe Maimuta si Tigru in 2016, Maimutele vor avea noroc la bani. De departe, cele mai norocoase zodii vor fi Iepurele, Dragonul si Cocosul.

Bivolul e prieten cu Maimuta, iar parteneriatele acestora ii pot ajuta in obtinerea succesului pe termen lung. Iepurele o va duce foarte bine.

Dragonul va fi cea mai mare vedeta a anului: va obtine tot ceea ce isi doreste. „Cocosul e dusmanul iepurasului si o duce bine; are o stea de dragoste extraordinara. Cocosul e prietenul secret al Dragonului”, au declarat specialistii.

AFLA AICI CE ZODIE ESTI IN HOROSCOPUL CHINEZESC, DUPA ANUL IN CARE TE-AI NASCUT

HOROSCOP CHINEZESC 2016. Mariana Cojocaru, despre Anul Maimutei de Foc

Zodiile dezavantajate in anul focului

Avertisment pentru Tigru: acesta poate fi afectat de steaua a 5-a a distrugerilor daca nu este atent la toate schimbarile din viata sa. Tigrii se pot simti obositi daca nu actioneaza din timp.

Celelate doua zodii care nu vor avea un an tocmai bun sunt Cainele si Bivolul: „Cainele este prietenul secret al Iepurasului. Nu are un an prea bun, are gura prea mare. Cuvantul de ordin va fi tradare, aliante la care nu va asteptati, pierd relatii.. vor fi divorturi in lumea vedetelor”.

„Calul nu trebuie sa ajute pe nimeni”

Daca vrea sa aiba un an prosper, Calul va trebui sa isi infraneze spiritul de bun samaritean, sustin astrologii. Acest nativ are o stea foarte buna de care trebuie sa invete sa profite la maximum. Si Oaia, dar si mistretul vor avea un an mai bun decat cel anterior.

2016, un an cu fenomene naturale periculoase

2016 va fi un an secetos, dar si unul cu multe inundatii. Fenomene meteo periculoase se vor abate asupra sudului Romaniei, asupra Greciei si Turciei.

Sursa foto: Captura Kanal D

1 Comment

1 Comment

  1. Judit

    2016-07-28T01:02:47+03:00 at 2016-07-28T01:02:47+03:00

    Buna, as vrea sa stiu pt. 1967. 03. febr. Si pt. 1994. 14. Ian. Ce zodie santem si ce ne asteapta. Va multumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top