Connect with us

Revistateo.ro

Astrologie: Cei mai fideli si infideli barbati din zodiac

Astro-FUN

Astrologie: Cei mai fideli si infideli barbati din zodiac

Cat de predispus e partenerul tau sa calce stramb, in functie de zodia lui si cum poti tu sa-l impiedici?

Se spune ca o femeie implicata intr-o relatie are nevoie de un motiv serios ca sa insele, pe cand un barbat are nevoie doar de… o alta femeie disponibila. Dintotdeauna reprezentantii sexului tare au fost aratati cu degetul ca n-au nici in clin, nici in maneca cu monogamia, ca sunt niste colectionari care nu spun „nu“ unei noi cuceriri, indiferent cat de frumoasa sau desteapta e femeia care-i asteapta acasa. Desigur, exceptiile exista, barbatii credinciosi trebuie doar descoperiti si pastrati cu grija. Cat de predispus e partenerul tau sa calce stramb, in functie de zodia lui si cum poti tu sa-l impiedici? Afli imediat!

CEI MAI INFIDELI BARBATI IN FUNCTIE DE ZODIE

BERBEC

Are nevoie de pasiune in viata de cuplu ca sa ramana fidel, altfel se arunca cu capul inainte si cand e vorba de escapade. Daca tu nu-i dai atentie ori il cicalesti o zi, doua, noua, alta ii poate suci mintile. Berbecii merg acolo unde arde flacara dorintei, adica, la nevoie, rup relatii sau se recasatoresc ori de cate ori, de dragul cuceririi, al dragostei nebune si al sexului cu scantei.

TAUR

Se stie cat e sexul de importat pentru barbatii Taur, asa ca trebuie sa te ridici la nivelul apetitului lor ca sa nu aiba timp sa se plictiseasca ori sa se simta neglijati. Fara dureri de cap si lipsa de chef sau de imaginatie, altfel vor cauta satisfactie in alte asternuturi.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top