Connect with us

Revistateo.ro

Astăzi este Ziua Tatălui în România

Stiri

Astăzi este Ziua Tatălui în România

Astăzi toți românii sărbătoresc Ziua Tatălui. În fiecare an, în a doua duminică din luna mai, se sărbătorește această zi deosebită. Ziua Tatălui  a fost creată în semn de recunoaștere a contribuției fiecăruia dintre cei doi părinți în societate și în viața de familie.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11-17 MAI 2015

Rolul pe care un tată îl are în viața copilului său, dar și în societate, este unul extrem de important, iar prin această lege s-a dorit aprecierea și recunoașterea acestui rol. Deși nu este la fel de popularizată precum Ziua Mamei, această zi merită pe deplin să fie sărbătorită așa cum se cuvine. Pentru a putea crește în armonie, un copil are nevoie de ambii părinți. Numai astfel se poate dezvolta complet și își poate forma o personalitate puternică. Tatăl are o importanță extremă încă din primii ani de viață, când copilul trebuie să primească sprijin și să aibă în jurul său modele care să îl formeze și să îl pregătească pentru viață.

Încă din primele clipe copilul imită tot ceea ce vede în jurul său. De aceea este esențial ca ambii părinți să contribuie la creșterea și dezvoltarea sa într-un mod benefic. Să apreciem așadar parinții și eforturile pe care aceștia le depun pentru copii și pentru societate. Astăzi, mai mult ca oricând, să trimitem un gând bun taților de pretutindeni și să le arătăm aprecierea noastră dacă sunt aproape de noi. Să nu uităm rolul pe care aceștia îl joacă zi de zi în viața noastră și dragostea de care dă dovadă fiecare părinte pentru pruncul său.

La mulți ani de Ziua Tatălui!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top