Connect with us

Revistateo.ro

Putin-25092015

Inedit

Asta chiar e o premiera: Putin a admirat SUA

Presedintele rus, Vladimir Putin, a facut o declaratie admirativa la adrsa Statelor Unite ale Americii la un post de televiziune.

Vladimir Putin a dedeclarat, intr-un interviu acordat postului american CBS pentru emisiunea „60 Minutes”, ca admira creativitatea americanilor.

Charlie Rose, cel care i-a luat interviul lui Vladimir Putin, i-a maruristit liderului politic rus ca persoana sa este un subiect de discutie frecvent pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Surprinzator, Putin chiar a ras si a decarat că „poate nu au altceva de facut in America decat sa vorbeasca despre mine”, scrie HotNews.ro.

Cu toate acestea, presedintele rus, Vladimir Putin a respins inca o data sugestiile conform carora ar fi un lider autoritar, insistand chiar ca actiunile lui urmaresc strict interesele Rusiei.

In interviul acordat postului CBS, Putin a ami declarat ca ,,Nu e interesant cum sunt numit, fie ca este vorba de simpatizanti, prieteni sau oponentii mei politici. Este important ce crezi tu despre tine, ce trebuie sa faci pentru interesul tarii tale, care ti-a incredintat functia de sef al statului rus”, a concluzionat Putin.

Este bine cunoscut de catre toata lumea faptul ca in trecut, Vladimir Putin a acuzat de nenumarate ori interferentele Statelor Unite ale Americii in problemele altor state si a adus acuzatii grave Washingtonului.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top