Connect with us

Revistateo.ro

Aşa arată artistul care pictează cu PENISUL

Stiri

Aşa arată artistul care pictează cu PENISUL

Brent Ray Fraser este din Vancouver şi se consideră nu doar un simplu pictor, ci şi un adevărat artist de performance. Acesta a început încă din 2009 să se folosească de penisul său pentru a da naştere unor piese de artă unice şi totodată extrem de controversate în domeniul artistic.

„Dacă fac o pictură la scară mare, e mai bine, din punct de vedere tehnic, să am să am penisul în stare flască. Când e folosit ca ștampilă sau drept pix, pictez mai bine cu el erect. Vopseaua e rece, deci e greu să-l mențin erect, așa că îl leg la bază. Iar când lucrez mă excit”, a declarat fără menajamente Fraser.

CITEŞTE ŞI: SURPRINZĂTOR! De ce este ideal să NU te masturbezi

Astfel, penisul artistului a reprezentat unealta de bază pentru conceperea unor portrete artistice celebre, ce-i înfăţişează pe Obama, Marilyn Monroe sau Mona Lisa.

La cei 36 de ani, Fraser are o condiţie fizică de invidiat, lucru ce îl ajută să obţină tot mai multe colaborări şi oferă chiar sesiuni de pictură live, chiar dacă la început era jenat să se desfăşoare în toată splendoarea sa în faţa publicului. Ba mai mult, acesta era destul de complexat de modul în care arăta pe vremea liceului, aşa că s-a apucat de sală, în speranţa că va câştiga încredere în sine.

Cu un trup de zeu şi o diplomă de specializare în domeniul picturii, Fraser şi-a expus pentru prima dată operele în cadrul unei galerii de artă în 2006, de Valentine’s Day.

Ideea de a face artă cu ajutorul penisului a venit în momentul în care un colecţionar privat i-a trimis o comandă specială: o pictură originală realizată din ştampile cu penisul său, câte una pentru fiecare an din viaţă.

Acum, Fraser are mare grijă la culorile pe care le foloseşte şi pictează doar cu cele acrilice pe bază de apă, întrucât este conştient de riscurile la care s-ar expune dacă pielea sa ar intra în contact cu substanţe toxice.

sursa foto brentrayfraser.com

sursa foto brentrayfraser.com


„Am vorbit cu un doctor despre asta. M-a asigurat că e mai nociv să fumezi decât să-ți bagi penisul în vopsea”, a declarat cotroversatul artist. „Primesc multe mailuri în fiecare zi de la bărbați gay care îmi fac avansuri”, mi-a zis Fraser. „Le spun că sunt artsexual. Arta mea e foarte erotică și îmi obțin prin ea toată satisfacția sexuală de care am nevoie”, a continuat Fraser.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top