Connect with us

Revistateo.ro

Așa a slăbit Sore 30 de kilograme

Cura de Slabire

Așa a slăbit Sore 30 de kilograme

Toate femeile își doresc să arate bine. Pentru a avea silueta de vis, țin diete, fac sport, urmează sfaturile nutriționiștilor. Sau pur și simplu fac singure unele schimbări în alimentație. Iată cum a slăbit Sore 30 de kilograme. A reușit să scape de kilogramele în plus într-un mod aparte.

Așa a slăbit Sore 30 de kilograme

În timpul sarcinii, Sore a acumulat ceva kilograme. Însă a reușit să scape de ele. A dezvăluit cum a reușit să facă acest lucru. Iată ce a spus vedeta.

În cadrul unei emisiuni, Sore a dezvălui că după naștere ajunsese la greutatea de 86 de kilograme. Dar, șase luni mai târiu, cântarul îi arăta 56 de kilograme. Deci, într-un timp scurt, vedeta a scăpat de nu mai puțin de 30 de kilograme.

”Nu am ţinut vreo dietă minune. Am renunţat la carne timp de doi ani şi am mâncat doar paste, sushi, legume. Nu sunt o specialistă, vă spun doar ce mi s-a întâmplat”, a spus Sore în cadrul unei emisiuni.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că timp de o jumătate de an a mâncat numai paste. Asta deoarece organismul ei nu accepta alte alimente.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Cătălin Crișan 32 de kilograme. Cele 3 lucruri pe care femeile NU LE FAC

CITEȘTE ȘI: Așa a slăbit Mihaela Rădulescu 32 de kilograme după naștere

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Viorica de la Clejani cu ajutorul unui suc delicios

”Am avut 6 luni în care am mâncat doar paste cu sos roşu sau paste cu somon. Corpul meu nu îmi permitea să mănânc altceva. A fost foarte ciudat. Mă săturasem, dar nu puteam să mănânc altceva”, a mai spus cântăreața.

În plus, vedeta a declarat că a slăbit fără a ține o anumită dietă. A fost o întâmplare că a scăpat de kilogramele în plus.

Astefel a slăbit Sore 30 de kilograme. Desigur, fiecare persoană este diferită, fiecare om are un organism diferit. Iar dacă vrei să slăbești, ai nevoie de o alimentație sănătoasă și echilibrată. De asemenea, este bine să faci mișcare. Medicul nutriționist te poate ajuta să ajungi la greutatea dorită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top