Connect with us

Revistateo.ro

Arta chinezilor de descifrare a viselor. SEMNIFICATIILE ANUMITOR VISE

Stiri

Arta chinezilor de descifrare a viselor. SEMNIFICATIILE ANUMITOR VISE

Chinezii din antichitate si-au construit intreaga filozofie pe principii metafizice, pe legaturile energetice si felul in care ne influenteaza cele cinci elemente esentiale: focul, apa, pamantul, metalul si lemnul, dar si animalele (12 la numar) care raspund chemarii lui Buddha.

Una dintre artele fundamentale chinezesti este BU. Aceasta arta se ocupa si cu interpretarea viselor, fiind una dintre artele de divinatie extrem de importanta. Arta divinatiei se bazeaza pe observare si analogie. Iata cateva dintre semnificatiile viselor, potrivit BU:

PASARILE
Daca ai visat cu o pasare sau un stol de pasari, nu te preocupa. Pasarile semnifica prosperitatea in vise. Ciocul unei pasari inseamna schimbarea de domiciliu, iar cuibul transmite siguranta si independenta. In cazul in care va visati hranind pasarile va puteti astepta la un castig financiar consistent. Iar daca le visati zburand, aduce noroc.

CAINII
Cainii sunt asociati cu progresul, mai ales ca acestia au capacitati extraordinare, putand fi dresati sa faca orice. Un caine prietenos in vis inseamna un castig: fie unul material, fie unul sentimental – un prieten nou, o bucurie in urma unei vesti bune primite etc.

PESTII
Pestii sunt asociati cu fertilitatea si conceperea de copii. Pestii colorati simbolizeaza bucurie si multumire, iar cei in acvariu sugereaza micile placeri ale vietii.

INSECTELE
Atunci cand visati cu albinele sau orice alta ganganie zburatoare sau nu, sa va asteptati al semnale importante. Si anume, prezenta insectelor in vise trage un semnal de alarma asupra atentiei dumneavoastra. Insectele va spun ca trebuie sa fiti precauti si pragmatici si va responsabilizeaza mai mult in luarea deciziilor.

1 Comment

1 Comment

  1. Scarisoara

    2014-09-24T12:54:23+03:00 at 2014-09-24T12:54:23+03:00

    Eu stiam ca un caine in vis inseamna dusman sau un prieten de care ne vom convinge ca este nesincer.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top