Connect with us

Revistateo.ro

Aplica crema de protectie solara si in aceste zone!

Stiri

Aplica crema de protectie solara si in aceste zone!

Iata cateva zone in care crema de protectie solara nu ajunge de obicei!

Este extrem de important sa te protejezi de fiecare data cand te expui la soare, caci astfel previi arsurile solare, aparitia semnelor imbatranirii si uscarea pielii. Chiar daca te numeri printre persoanele care isi doresc sa se bronzeze si sa arate impecabil, un factor de protectie minim este absolut necesar! Din pacate, exista zone de pe corpul nostru care au de suferit atunci cand crema cu SPF nu ajunge la ele.

CITESTE SI: PREPARA-TI O CREMA DE PROTECTIE SOLARA LA TINE ACASA, IATA CELE 6 INGREDIENTE SECRETE

1. Scalpul. Pielea capului este extrem de sensibila si, in mod suprinzator, are nevoie de protectie. Chiar daca parul tau actioneaza ca o bariera impotriva factorilor externi, acest lucru nu este suficient. Exista numeroase produse special create pentru a proteja scalpul, iar majoritatea sunt sub forma de gel. Nu ezista sa le folosesti!

2. Urechile. Nimeni nu vrea sa ramana cu urechile rosii si arse dupa o zi de plaja, asa ca ai face bine sa aplici crema de protectie chiar si in aceasta zona. Aici exista foarte putini pigmenti protectori si pielea este predispusa la arsuri.

3. Buzele. Pielea buzelor este fragila si delicata si are nevoie de o protectie mare. Buza inferioara este cea mai sensibila si poate dezvolta foarte usor cancer de piele, asadar asigura-te ca o protejezi in mod corespunzator. Opteaza pentru un balsam cu un factor de protectie 50.

4. Peloapele. Atunci cand aplici crema de protectie solara pentru fata, nu uita de pleoape. Aceasta este zona omisa cel mai frecvent, insa riscul de a dezvolta celule canceroase este ridicat.

Sursa foto: limeapple.ca

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top