Connect with us

Revistateo.ro

A aparut o lumina pe cer in timp ce se filma. VIDEO INCREDIBIL

Inedit

A aparut o lumina pe cer in timp ce se filma. VIDEO INCREDIBIL

De cand sunt la moda live-urile, cei care se filmeaza oriunde se afla traiesc experiente uluitoare. Este si cazul unei femei din San Diego, care in timp ce se filma a fost atentionata de cel care vorbea cu ea ca, in spatele ei, a aparut o lumina pe cer.

A aparut o lumina pe cer in timp ce se filma – Oamenii, extrem de speriati

Publicatia Mirror scrie ca femeia, pe nume Faye Heddings, se filma in timp ce facea o videoconferinta cu iubitul ei, Dale. Cei doi au inceput o videoconferinta care decurgea destul de plictisitor. Cursul povestirii a luat o alta turnura cand in spatele femeii, cerul s-a aprins brusc.

Cand iubitul ei i-a atras atentia ca a vazut o lumina puternica in spatele ei, pe cer, Faye s-a speriat teribil. Jurnalistii britanici scriu ca este vorba despre un meteorit care a intrat in atmosfera, iar fenomenul a fost vizibil in mai multe localitati americane.

CITESTE SI: Teama de un razboi nuclear, reaprinsa dupa aparitia unui nor bizar pe cer – VIDEO

CITESTE SI: Maria Ghiorghiu, anunt infricosator: „Romania va fi inconjurata de un cerc de foc. Cerul se facuse din zi noapte”

De teama ca s-a intamplat ceva ingrozitori, mai multi localnici din San Diego au sunat de urgenta la politie. Multi au crezut ca a avut loc un accident aviatic, altii credeau ca rachetele au bombardat America. In cele din urma, totul s-a clarificat: era doar un meteorit care a trecut prin atmosfera Pamantului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top