Connect with us

Revistateo.ro

Anunt trist facut de Papa Francisc Inacceptabil

Stiri

Anunt trist facut de Papa Francisc: „Inacceptabil”

Papa Francisc este cutremurat de ceea ce se intampla la ora actuala in lume. Evenimentul care tine prima pagina a tuturor publicatiilor din lume in ultimele 24 de ore nu l-a lasat indiferent deloc pe Papa, ba din contra.

Papa Francisc a vorbit despre un „masacru inacceptabil” astazi la Vatican. Discursul sau a fost mai dur si mai concentrat ca niciodata. Capul Bisericii Catolice sustine ca situatia din Siria nu mai poate continua asa, in urma atacului cu arme chimice care a ucis zeci de copii.

Papa Francisc, inspaimantat

„Asistam inspaimantati la ultimele evenimente din Siria. Condamn cu fermitate masacrul inacceptabil survenit ieri (marti) in provincia Idlib, unde au fost ucise zeci de persoane fara aparare, printre care multi copii’, a declarat Suveranul Pontif, scrie Corriere della Sera.

„Ma rog pentru victime si apropiatii lor si lansez un apel la constiinta tuturor acelora care au responsabilitati politice, la nivel local si international, sa opreasca aceasta tragedie’, a mai semnalat Papa. Suveranul Pontif a transmis condoleante si familiilor victimelor atentatului terorist de la metroul din Sankt Petersburg, care a avut loc la inceputul acestei saptamani.

CITESTE SI: Papa Francisc: Lumea este in stare de razboi

CITESTE SI: VIDEO: Imagini incredibile cu PAPA FRANCISC. Vezi ce face un copil, langa SUVERANUL PONTIF!

CITESTE SI: ZECI DE COPII MORTI IN SIRIA. FILMUL EVENIMENTULUI, AICI

Atacul chimic de ieri baga in sedinte liderii mondiali. Consiliul de securitate al ONU are pregatita o intrunire de urgenta la New York, unde se va dezbate subiectul razboiului din Siria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top