Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Anunț șocant de la meteorologii din afara țării. Au vorbit despre România. Ce urmează să se întâmple

România nu scapă, susțin meteorologii din afara țării. Schimbările climatice vor fi atât de bruște, încât oamenii de știință sunt rezervați cu privire la stoparea încălzirii globale sau diminuarea acesteia.

Ce se va întâmpla cu România

Liderii a 150 de țări și reprezentanții din aproximativ 200 de state s-au reîntâlnit recent pentru a încerca să creeze un plan de salvare a umanității de la o posibilă catastrofă provocată de schimbările climatice.

Șefii de state și experții care i-au însoțit au realizat o hartă care îi pune pe gânduri pe români.

CITEȘTE ȘI: NASA a făcut anunțul. Ce se întâmplă cu Soarele

Ezoterism. Pământul se află în zona a 13-a cosmică. Ce înseamnă asta

Harta realizată de experți arată care sunt țările în care vor fi resimțite cel mai puternic efectele schimbărilor climatice.

Specialiștii de la Eco Experts au făcut un infografic care se bazează pe informațiile prezentate de Notre Dame Global Adaptation. Există o serie de țări care se vor adapta schimbărilor climatice, dar și unele care îi vor face cu greu față, printre care și România.

Pe hartă, România este marcată cu portocaliu, ceea ce înseamnă că se află într-o zonă critică. Românii spun că de câțiva ani încoace avem doar două anotimpuri: vară și iarnă. Vremea a luat-o razna în ultima vreme. VEZI AICI AVERTISMENTUL MOMENTULUI

1 Comment

1 Comment

  1. donu

    2017-10-28T11:03:09+03:00 at 2017-10-28T11:03:09+03:00

    Incalzirea globala este o mare minciuna, este avertistismentul lui Dumnezeu ca omenirea sa s e pocaiasca caci judecata este aproape. Nelegiuirea a ajuns la apogeu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top