Connect with us

Revistateo.ro

Avertizare METEO: Viscol, vânt puternic și ninsori abundente - Zonele afectate

Inedit

Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Se va întâmpla TOAMNA ASTA

Meteorologii au realizat prognoza parțială a vremii pentru toamna aceasta. Spre deosebire de alți ani, anul acesta vom avea o vreme mult mai călduroasă față de normalul perioadei.

Vom avea o toamnă anormal de caldă

Toamna va fi mai caldă decât normalul sezonului. În luna septembrie, până la final, se vor înregistra temperaturi maxime de până la 28-29 de grade, semn că vara se prelungește cu încă o lună.

Regiunile în care va ploua cel mai des vor fi Banatul, Crișana și Transilvania, anunță cei de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie).

„În ceea ce priveşte valorile maxime, specialiştii ANM estimează că cele mai ridicate temperaturi vor fi în sudul, sud-estul şi vestul ţării, ajungându-se chiar şi la temperaturi văratice de 27-28 de grade, valorile maxime normale pentru prima lună din toamnă fiind de 18-23 de grade”, se arată în comunicatul transmis de meteorologi, conform Adevărul.ro.

CITEȘTE ȘI: Anunț șocant de la meteorologii din afara țării. Au vorbit despre România. Ce urmează să se întâmple

Cu toate acestea, cantitățile totale de precipitații vor fi deficitare pentru această perioadă. Potrivit ANM, „în noiembrie, temperatura medie lunară a aerului va avea valori medii lunare peste normele climatologice în sudul, sud-estul şi vestul ţării şi apropiate de normal în rest.

Cele mai ridicate valori se vor înregistra în regiunile de sud, sud-est şi vest, care şi acestea vor depăşi limita normalului cu câteva grade ajungând la 14 grade”, se arată în comunicatul meteorologilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top