Connect with us

Revistateo.ro

Agelia Jolie divorteaza de Brad Pitt

Stiri

Angelina Jolie divorteaza de Brad Pitt

Angelina Jolie divorteaza de Brad Pitt, anuntul a fost facut de cea mai mare agentie de presa din lume, Reuters.

UPDATE: Cererea de divort a Angelinei Jolie de Brad Pitt (VEZI AICI) a fost facuta publica. Este incredibil ce au putut sa faca avocatii.

UPDATE: Conform CNN, Reuters si TMZ, Angelia ar fi scris in dosarul depus in instanta ca Brad Pitt agresa copiii, prin urmare cere custodie totala asupra acestora.

Cuplul Jolie & Pitt au depus luni actele de divort invocand motive ireconciabile.

Surse apropiate cuplului si citate de TMZ, sustin ca Angelia nu era de acord cu modul in care Brad Pitt se comporta cu copiii.

Angelia a cerut in instanta si custodia celor 6 copii pe care ii au impreuna.

FOTO: Iata cine sunt cei 6 copii ai fostului cuplu Pitt & Jolie

Angelina Jolie si Brad Pitt – DIVORTUL ANULUI

Cei doi au fost remarcati pentru modul in care si-au educat si crescut copiii, a fost unul din cele mai iubite cupluri din showbiz.

Divortul celor doi este extrem de sigur pentru ca Reuters, cea mai mare agentie de stiri din lume, are declaratiile facute de avocatul Angelinei Jolie.

FOTO: Brad Pitt si Angelina Jolie un cuplu de milioane, ajuns la divort

Angelina Jolie (născută Angelina Jolie Voight, pe 4 iunie 1975) este o actriță și regizoare de film americană; laureată a unui Premiu Oscar, trei Premii Globul de Aur și două Screen Actors Guild Awards. A fost numită de către Forbes cea mai bine plătită actriță de la Hollywood în 2009,[2] 2011,[3] și 2013.[4] Viața ei fiind pentru moment una din cele mai mediatizate. A fost numită „cea mai frumoasă femeie din lume” de reviste ca Vogue, People și Vanity Fair,[5][6][7][8] iar Esquire, FHM și Empire au numit-o „cea mai sexy femeie în viață”.

Debutul ei pe micile ecrane a avut loc în copilărie, alături de tatăl ei Jon Voight, în filmul Lookin’ to Get Out (1982), dar cariera ei de actriță a început abia zece ani mai târziu, în producția cu buget redus Cyborg 2 (1993). Primul ei rol de succes a fost în filmul Hackers (1995). De asemenea a jucat în George Wallace (1997), un film biografic în jurul căruia au avut loc multe controverse. Mai târziu a jucat în Gia (1998), și a obținut un premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru drama Girl, Interrupted (1999). Jolie a câștigat faima internațională datorită rolulului eroinei de jocuri video Lara Croft în filmul Lara Croft: Tomb Raider (2001) și apoi Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003). Și-a continuat cariera de star de filme de acțiune cu Mr. & Mrs. Smith (2005), Wanted (2008) și Salt (2010), și a primit aprecere critică pentru performanța sa în dramele A Mighty Heart (2007) și Changeling (2008).

Divorțată de actorii Jonny Lee Miller și Billy Bob Thornton, acum este căsătorită cu actorul Brad Pitt,[9] acest cuplu atrăgând atenția întregii lumi. Jolie și Pitt au împreună șase copii, dintre care trei copii biologici – Shiloh, Vivienne Marchelline și Knox Leon, și trei adoptați: Maddox, Pax, și Zahara. Jolie susține cauze umanitare în toată lumea și în calitate de Ambasador al Bunăvoinței (în engleză Goodwill Ambassador) pentru Organizația UNHCR, sprijinind mult refugiații.

Brad Pitt (n. 18 decembrie 1963) este un actor, producător de film și activist social american. Este laureat a unui premiu Globul de Aur, un premiu Screen Actors Guild Award, de trei ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor, și încă de două ori nominalizat la Oscar ca regizor, câștigând o dată premiul. Este considerat unul din cei mai atrăgători bărbați din lume, fapt pentru care de-a lungul timpului s-a bucurat de o atenție substanțială din partea mass-media.[1][2] A devenit celebru la mijlocul anilor 1990 după ce a interpretat rolurile principale din filmele Interviu cu un vampir (1994) și Seven, 12 Monkeys (ambele 1995).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top