Connect with us

Revistateo.ro

Angajări LIDL în București, Cugir, Orăștie, Mediaș și multe alte orașe

Stiri

Angajări LIDL în București, Cugir, Orăștie, Mediaș

Angajări LIDL. Retailerul LIDL face angajări masive în această perioada în orașe precum București, Cugir, Orăștie si Mediaș.

LIDL angajează vânzători și șefi de magazin

Angajări LIDL.Lidl angajează vânzători în orașele: București, Cugir, Orăștie si Mediaș, Sebeș, Blaj, Târgu Neamț, Galați și Năsăud, dar are scoase la concurs și posturi precum Şef Adjunct Magazin în Râmnicu Vâlcea.

Angajări LIDL. Toți cei interesați să aplice pot accesa site-ul BESTJOBS.ro, pot trimite CV-ul pe adresa de email jobs@lidl.ro sau se pot adresa direct magazinului din orașul dorit.

Angajări LIDL. Lidl este un lant de magazine de tip discount cu sediul in Germania, care opereaza in peste 10.000 de magazine in intreaga Europa. Lidl face parte din concernul Schwarz Gruppe care detine, de asemenea, lanturile de hipermaket si supermarket Handelshof si Kaufland. In anul 2010 compania a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus, iar in vara anului 2011 magazinele Plus au fost transformate si redenumite in Lidl, reteaua ajungand la 137 de magazine si 3.300 de angajati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top