Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Andrei Laslau are solutia: Cum sa mananci orice fara sa te ingrasi

Iti imaginai ca poti manca orice fara sa te ingrasi? Andrei Laslau a gasit solutia! In fotografia de mai sus gasiti toate mesele lui, dupa cum puteti vedea nu sunt deloc sarace, cum reuseste el sa manance orice si sa nu i-a niciun kilogram in plus, aflati mai jos.

„In poze gasesti mesele mele de duminica. Practic, o zi de relaxare nutritionala, sau, corect intitulata, de incarcare. E o zi in care am mancat exact ce am vrut eu, inclusiv carbo. Adica : cheesecake, dulceata de cirese, cirese, inghetata, banane, tort, orez, peste crud, fructe de mare, mar copt, inghetata de ceai verde, inghetata de vanilie, placinta cu branza. In mod normal ar trebui sa mananci multi carbo, putine grasimi si moderat proteic – cel putin asa zice la carte. Mie imi place sa mananc orice, insa, si nu am avut mari probleme facand asa.

Trebuie insa notat si ce nu am mancat – oua / nuci / smantana / unt – alimente pe care le mananc in zilele uzuale de dieta. Nu in zilele astea de trisat consta esenta dietei, dar ele ofera totusi ceva ce ii trebuie unui om care tine dieta o lunga perioada de timp…as putea spune ca sunt chiar necesare aceste zile pentru sanatatea psihica a celor care tin diete.

Cat de des sa le faci ? Depinde…unul care face sport extrem de intens – poate scapa si cu o zi din asta la 3 zile normale ( 1 HC la 3 LC – vezi protocolul deadline diet pe simplyshredded ), altii au un protocol 2HC / 5LC, altii au doar o zi din astea odata la doua saptamani, altii nu le fac deloc o lunga perioada. Ideea e ca daca intelegi ce faci, poti manca asa din cand in cand, fara sa patesti nimic. Nu in fiecare zi ! Nu oricand. Poti manca orice, uneori ! Nu poti manca orice si oricand. Ca idee, exista si un protocol care spune ca ar trebui sa mananci high carb doar in zilele cu antrenament, in restul zilelor mancand low carb, si sa combini asta cu o fereastra de alimentare de 8 ore, cu mai multe calorii fata de mentinere in zilele de antrenament si cu mai putine in zilele de repaus ( protocolul leangains ) – deci daca vrei, acolo e o zi low carb, o zi high carb, iar o zi low carb, iar o zi high carb si tot asa.

Sunt multe idei si multe pareri, ceea ce am facut si fac eu vreme de doi ani este sa le arat tuturor exact ceea ce am mancat eu. Ideile si parerile au valoare, atunci cand aplici si verifici. Eu am verificat-o pe pielea mea si am impartit aceasta informatie. Masa cu masa, mai nou in timp real prin profilul de Instagram www.instagram.com/laslauandrei. Informatia exista si e la un click distanta, doar ca mai trebuie sa faci un lucru, acel unic lucru care ii ofera informatiei puterea … sa o aplici, cu perseverenta.” spune Andrei Laslau pe site-ul sau.

2 Comments

2 Comments

  1. catanasoctavia

    2014-09-15T02:13:01+03:00 at 2014-09-15T02:13:01+03:00

    Buna sunt tare suparata ca nu stiu sa slabesc ,toata viata am suferit de slaba ce am fost si acum de citiva ani am explodat mai bine zis de la menopauza;dar nu dau vina pe ea poate e si vina mea ca nu fac sport si nu pot sa maninc intr un anumit fel ;CE SA FAC??????????Multumesc!

  2. gabriela firulovic

    2014-09-16T12:05:39+03:00 at 2014-09-16T12:05:39+03:00

    eu tin cura cu herbalife de 5 luni si am slabit vreo 10 kg.
    ce parere aveti este sanatoasa?
    eu ma simt foarte bine,mai bine ca niciodata.
    vreau sa continui,nu imi sete greu deloc,mananc doar prinzul si micul dejun si cina o inlocuiesc cu shak.
    si intre mese trisez doar cu fructe de la care nu ma pot abtine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top