Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Andreea Berecleanu, experiență dramatică trăită la pupitrul știrilor

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai de succes prezentatoare de știri din România, însă puțini știu cât de dificil este uneori să prezinți niște informații în timp ce te gândești la fiul tău despre care afli lucruri în direct.

Andreea a povestit recent pentru Antena Stars una dintre experiențele dramatice trăite în direct, cea în care a aflat că fiul ei s-a tăiat cu un cuțit, din greșeală, încercând să desfacă un dovleac de Halloween.

„Eram în emisie, singură, la 19:00 și era Halloween, când am primit un mesaj că Petru (n.r. fiul ei) s-a rănit încercând să decupeze un dovleac, și-a înfipt cuțitul în palmă. A fost un moment greu, nu știam ce să fac, am rămas fără aer, la propriu și fără voce.

În momentul în care am citit mesajele mi-am dat seama că este în regulă, s-a rezolvat, dar am trecut prin momente cumplite. Mi-a fost foarte greu să continui jurnalul, pentru că îmi pierdusem vocea, din cauza spaimei.

M-am asigurat că totul este bine acasă și am continuat jurnalul”, a dezvăluit Andreea Berecleanu în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Andreea Berecleanu, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci

„Acum mulți ani, cred că aveam eu vreo 10, am avut ocazia să primesc un autograf de la Nadia. Întâmplarea a făcut să mă aflu în același hotel în care ea venise să locuiască temporar. Desigur, era înainte de ‘89. Acel moment îmi va rămâne în memorie toată viață.

Pentru mine, Nadia a însemnat nu doar performanță și disciplină, talent și ambiție, ci și multă bucurie. Inegalabilă. Mândrie și bucurie! Fericire trăită de mine, copil fiind, dar și de părinții și bunicii mei, la fel!

Nadia de atunci a făcut fericiți mulți români, în momente în care fericirea se găsea în doze mici și poate doar în familie. Nadia de acum, astăzi, își are ziua de naștere! La mulți ani, Nadia! Mereu de poveste și mereu de povestit! Mulțumim!”, a spus Andreea Berecleanu, conform ziarului Libertatea.

CITESTE SI: Catinca Roman, un exemplu de doamnă! A slăbit 7 kilograme cu sport și o dietă sănătoasă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top