Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Andreea Berecleanu: „Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea”

Andreea Berecleanu și soțul ei Constantin Stan apar pe coperta revistei Viva! și vorbesc despre relația lor frumoasă.

„Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea.

După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie”, a mărturisit Andreea pentru Viva!.

„Am mai spus-o. La 38 de ani, am fost pregătită să-l cunosc și să fim împreună. Nu mai devreme. Nu voi fi ipocrită, viață a fost și înainte. Două experiențe diferite, nu sunt un caz aparte, mulți oameni trec prin aceste situații în viață, doar că eu, fiind persoană publică, am resimțit totul amplificat.

Omul care m-a ajutat cel mai mult să depășesc acel moment a fost Constantin. Nimeni nu ar fi putut să o facă așa cum a făcut-o el, asta e cert pentru mine. De asemenea, în mod natural, în relația cu Eva și Petru. Asta m-a făcut să am încredere în viitorul nostru împreună”, a mai spus Andreea.

„Vreau să cred că, după atâția ani, nu mai există gelozie, iar pe cei care spun că nu există dragoste fără gelozie aș vrea să-i asigur că se înșală”, a declarat Constantin.

Citește interviul complet aici

Sursa foto: copertă Revista Viva, ediția ianuarie 2019

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top