Connect with us

Revistateo.ro

Anda Adam, despre viața în America: „Trebuia să studiez la Harvard...”

Staruri

Anda Adam, despre viața în America: „Trebuia să studiez la Harvard…”

Anda Adam ar fi putut avea o cu totul altă viață dacă nu s-ar fi apucat de muzică. Invitată la „Teo Show” alături de Ștefan de la Exatlon, artista a vorbit despre ce ar fi trebuit să facă dacă nu ar fi fost artistă.

Nu multe persoane știu faptul că părinții Andei locuiesc în Statele Unite ale Americii de mai mulți ani. Mama acesteia s-a mutat în America pentru ca Anda să studieze la o universitate de prestigiu, însă totul s-a năruit când a ales să se apuce de muzică.

Citește și: Anda Adam vrea să fie mamă de băiat

Artista merge des în vizită la mama sa, iar pe vremea când era la liceu, aceasta trebuia să meargă să studieze în America.

„Mama locuiește în SUA. Mama a plecat acolo pentru că am fost un elev exemplar și mi-a spus că pleacă pentru că vrea un viitor mai bun pentru mine. A discutat la Harvard pentru mine, dar eu am întrerupt aceste discutți pentru că m-am lansat în muzică”, a dezvăluit Anda la „Teo Show”.

Citește și: Anda Adam vrea din nou la Exatlon

„Eu m-am întors pentru cariera mea. Acolo îmi place tot, în afară de burgeri. E foarte important! Am avut situații în care am căutat oameni cărora să le dau un job. Ori nu i-am găsit, ori erau foarte neserioși. În America nu e așa, acolo e concurență mare, nu îți permiți să îți pierzi jobul. Trebuie să fii serios, prompt, să îți faci treaba.

Anda Adam s-a căsătorit în 2015 și a devenit mamă

Acolo mă duceam ca în vacanță. Mama suferă, ea stă de mult timp acolo, stă între străini. Am realizat că trebuie să renunțe la tot ce a făcut acolo, iar aici să o ia de la capăt. Îi e mai bine acolo, mai ales că are și o vârstă”, a mai spus Anda.

Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin Andrei în anul 2015, iar câteva luni mai târziu a venit pe lume Evelyn.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top