Connect with us

Revistateo.ro

Internet

Anda Adam, despre ce nu se filmează la Exatlon: „Nu avem voie să facem asta!”

Anda Adam a dezvăluit câteva lucruri nebănuite despre experiența trăită în Republica Dominicană, la Exatlon. Vedeta a spus lucruri pe care telespectatorii nu le-au știut până în ziua de azi.

„La doua zile dupa ce am ajuns la Exatlon am mancat orez fiert și linte. E binevenit. Sper să mă recuperez cat mai bine. Da, ma uit, fug de unde am treabă și ma uit la emisiune ca sa nu ratez emisiunea.

Mă consum foarte tare pentru ca stiu ce inseamna sa pierzi un game. Cred că in finala vor ajunge Giani Kiriţă, dar și Diana Belbiță are mari sanse să ajunga”, a spus Anda Adam la televizor.

„Mi-e dor de ei, îmi pare rău ca i-am lasat singuri acolo, că nu am putut să fiu alături de ei, pentru că o prietenie adevărată e atunci cand treci și prin lucruri grele, nu doar cand te distrezi. Să rămâna uniţi, pentru că asta e important.

Alina și Mariana au plâns când am plecat. Au fost singurele care au venit la mine și m-au imbratisat. Cei de acolo ne-au despartit imediat. Nu avem voie sa facem asta! Ele sunt singurele din echipa Razboinicilor care m-au îmbrățisat”, a mai spus Anda.

CITESTE SI: Moment mult așteptat! Andrei Stoica, primele declarații la întoarcerea în țară de la Exatlon

Anda Adam o vede pe Diana Belbiță marea câștigătoare

Anda Adam are deja o favorită la titlul de câștigător al competiției Exatlon România, iar numele este Diana Belbiță.

Anda a mărturisit în premieră că ea a fost cea care a propus-o pe Diana Belbiță producătorilor pentru participarea la acest reality-show sportiv. Cântăreața a spus ce i-a transmis Diana după ce a părăsit Republica Dominicană.

„Diana a fost propusa de mine pentru aceasta competitie si ma bucur ca a ajuns acolo. Inainte sa plec am avut doar cateva minute sa ne luam ramas bun. Diana mi-a zis asa: ‘te rog sa dai de mami si sa-i spui ca sunt foarte bine aici’.

Este cea mai putin accidentata dintre toti. Este sanatoasa. Ea a gasit o metoda sa treaca peste foame. Doarme. Diana Belbita poate sa castige aceasta competitie, eu am mari sperante in ea. Este rapida, are forta, are un moral puternic.

Nu se accidenteaza des”, a declarat Anda Adam, notează wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top