Connect with us

Revistateo.ro

Anca Pandrea a ajuns la spital

Stiri

Anca Pandrea a ajuns la spital

Anca Pandrea a ajuns de urgenta la spital pe 14 martie, exact in ziua in care Iurie Darie ar fi implinit 88 de ani.

Anca s-a simtit rau si, in ciuda recomandarilor medicilor, a refuzat internarea pentru a nu lipsi de la cimitir in ziua in care Iurie ar fi implinit 88 de ani.

Luata cu salvarea, dar a refuzat internarea

Femeia a fost luata cu salvarea de acasa in preajma zilei in care il comemora pe sotul ei, fostul mare actor Iurie Darie. „Mi-a fost rau acum doua zile. Nu m-am internat, am stat cu niste perfuzii. Avand insuficienta pulmonara si cardiaca, nu am voie sa ma obosesc. Nu o mai am langa mine pe doamna care ma ajuta in casa, pentru ca va naste si am ramas singura.

Am dat cu aspiratorul, cu mopul si nu mai puteam sa respir. Am sunat-o pe prietena mea, Elena Iordache, care s-a intors de la Bruxelles, sa luam o salvare ca nu mai pot sa stau”, a declarat actrita de teatru pentru Libertatea.ro.

CITESTE SI: Maria Ghiorghiu a prevestit moartea Ilenei Ciuculete

CITESTE SI: Ileana Ciuculete si-a prevazut moartea in piesa „Moarte, moarte nemiloasa”

Site-ul antena3.ro scrie ca actrita si-ar fi facut deja testamentul si i-ar fi spus insotitoarei ca ii lasa mostenire toate hainele care ii plac. Asta s-a intamplat cand a avut tensiunea foarte mare, in ajunul zilei de 14 martie, ziua lui Iura, asa cum il alinta pe fostul sot.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top