Connect with us

Revistateo.ro

Ana Roman, fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, despre relația cu Victor Slav: „Este un tip frumos...”

Staruri

Ana Roman, fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, despre relația cu Victor Slav: „Este un tip frumos…”

La mai bine de la cinci luni de despărțirea de Cătălin Cazacu, Ana Roman a vorbit despre separarea de fostul concurent de la Exatlon, dar și despre relația ei cu Victor Slav.

Gurile rele spun că Bianca Drăgușnu a fost extrem de supărată când a văzut niște mesaje dintre Ana și Victor Slav, pe vremea când erau încă împreună. Prezentatorul emisiunii „WoWbiz” i-ar fi mulțumit Anei pentru că a venit la emisiune, însă aceste mesaje ar fi fost date târziu în noapte.

Într-un interviu acordat pentru „Agenția VIP”, Ana Roman a spus tot adevărul despre ceea ce este între ea și Victor Slav.

Citește și: Cătălin Cazacu și Claudia Pavel, surprinși destul de apropiați într-o parcare

Dacă am primit sau nu mesaje de la el, este fix treaba mea…Nu cred că aș mai pune pe tavă ceva din viața mea sentimentală. A fost un mesaj, nimic rău…Se vede că este un tip ok și la locul lui, este și un tip frumos Victor, dar nu m-am gândit niciodată la el în alt mod…Îl știu ca fiind soțul Biancăi și atât!

Muncesc foarte mult, mi-am ocupat timpul cu ședințe foto, cu cariera mea în modelling, am trecut repede peste despărțire. Fac pijamale pentru femei și le voi lansa în curând. Fac foarte multe lucruri, pe viitor am foarte multe proiecte, voi fi imaginea unei clinici de înfrumusețare, a unui brand de diamante…” a mărturisit fosta iubită a lui Cazacu.

Citește și: Cătălin Cazacu, declarație surprinzătoare după Exatlon: „Da, am făcut dragoste”

Ce relație are Ana cu fostul logodnic, Cătălin Cazacu

Ana a vorbit și despre relația actuală cu Cătălin Cazacu. Aceasta spune că nu este imposibilă o împăcare cu acesta și că l-a iertat pentru apropierea suspectă de Claudia Pavel.

„Am mai vorbit cu fostul iubit, am stat foarte mult timp împreună, nu avem cum să nu vorbim…a trecut supărarea, l-am iertat. Nu suntem în negocieri cu privire la o împăcare, dar niciodată să nu spui niciodată” a spus Ana Roman, cu privire la Cazacu.

Cât despre intervențiile estetice, Ana a recunoscut că și-a mărit sânii.

„Am o singură operație estetică la sâni, am o augmentare de buze, am vrut doar să le schimb forma. Dar în rest nu am alte intervenții” a spus Ana  despre modificările corporale pe care le are.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top