Connect with us

Revistateo.ro

Ana Lesko

Inedit

Ana Lesko: L-am prins pe impresarul meu ca a furat 3600 de euro

Ana Lesko a fost invitata aseara la Wowbiz unde a povestit ca impresarul sau, Florin Nedelcu fura din banii pe care aceasta ii primeste pentru concerte. Ana a inceput sa suspecteze ca exista diferente intre sumele pe care acesta i le comunica si pe care ea le incaseaza.

De revelion Ana Lesko a intarziat la un concert pe care trebuia sa-l sustina din cauza unei defectiuni tehnice a masinii, de care tot impresarul sau trebuia sa se asigure ca functioneaza corespunzator.  Astazi a fost invitata la TEO SHOW pentru a lamuri acuzatiile pe care aceasta i le face fostului sau impresar, iar Lesko a declarat extrem de suparata: „Pentru mine Florin Nedelcu este un copac. El sustine intr-un comunicat de presa ca eu imi doresc sa ma promovez pe spatele lui. Cine este de fapt acest Florin? Este ca si cum eu ti-as prezenta un copac (n.r. ii spune Ana Lesko lui Teo).

„L-am prins ca m-a furat cu 3600 de euro, dupa ce l-am chestionat in legatura cu un avans pe care trebuia sa-l primesc pentru un concert.” a declarat Ana Lesko la Teo show.

Cand Florin Nedelcu a vazut ca aceasta incepe sa verifice incasarile pe care le-a avut, Ana spune ca impresarul i-a comunicat ca a gasit ca printr-o minune in contabilitate o incasare.

Extrem de dezamagita de atitudinea colegului sau, Ana Lesko a actionat rapid si l-a dat afara pe impresarul care „fura de la gura copilului meu”.

„De cand sunt mama pentru mine proritatile principale sunt indreptate catre copilului meu, nu imi permit sa las pe cineva sa fure de la gura copilului meu si el stie aceasta situatie”.

In alta ordine de idei Ana Lesko a lansat de curand un nou single, pe care il va canta la finalul emisiunii Teo show.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top