Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir

Blog

An fericit!

Ma gandesc la ce naiba am facut anul asta. Cati oameni fantastici am coagulat in inima mea, care a devenit, vorba Maiei, mare cat China, sa incapa multi. 

Multumescu-ti Doamne, ca am inceput sa traiesc in realitatea mea de azi. Va recomand, cu toata durerea ce decurge de-aici, sa acceptati viata voastra de acum, iubitii mei. Revenind, ‎anul asta e demn de rememorat, cu totul si cu totul de aur, un an al marilor decizii pe care, har Cerului, nici macar n-a trebuit sa le iau eu. Viata le-a triat si aratat cu degetul, eu doar m-am supus ei. si mie. 

A fost ceva magic, si continua! Cu Dana Dorian. si Compania ei de Artisti. Ea, Dana, a zis ca eu pot canta, ceea ce pentru mine ar insemna o uriasa eliberare a ceea ce nu pot spune, ca-s doamna Teo, fereasca-ma Dumnezeu. Plus ca Dana mi-a aratat cu o uriasa duiosie ce ascult, cine canta, cum, de-am ajuns sa aud astazi ce naiba se interpreteaza in fiecare zi, de la trei, in emisiunea noastra. inteleg. O inteleg, ascult, iubesc, respect, as lua-o de navasta, dar n-am legislatie. Glumesc, pe barba mea, stiti cum e cu ziarele. 

A‎m intalnit un alt nebun ca mine, Nicu Baicu, unul care face case, mi l-a aratat Dana Savuica, la cererea mea, ca tare-mi placuse casuta ei cea noua, mi-am zis „de ce nu, ca nu supar pe nimeni?” si am visat cu Nicu o casa in care Maia sa fie mai in largul ei, mai cu intimitaturi de fetita de 13 ani, eu cu pasiunea mea de-a asculta muzica in blana… Nu mai am prioritatile de acum multi ani, cand m-am mutat aici. Vreau afara. Sa las trecutul celor care-l vad prezent, poate unei familii tinere, care sa vrea sa traiasca intre niste pereti plini de fericire, caci eu am fost atat de fericita in casa mea, incat, daca as lua-o de la capat, as mai ridica-o o data!

Sentimental, profesional, personal, adanc, anul asta a fost unul care sper sa nu se termine cu un Revelion. Din cauza lui, hai s-o dau asa. 

Pentru toti cei care au avut un an prost, o urare: gata, sa se fi sfarsit. Pentru noi, cei carora nu le-a luat nimic acest an, sa ne deie Domnul sa ne tina sanatosi…

Multumesc celor care mi-au schimbat viata, anul asta, dar ii tin pentru mine.  Ei se stiu. si eu ii stiu, cu inima si pentru totdeauna. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top