Connect with us

Revistateo.ro

Alt scandal la casa regală! Prințul Charles: „Harry, eu nu sunt tatăl tău adevărat!”

Regalitate

Alt scandal la casa regală! Prințul Charles: „Harry, eu nu sunt tatăl tău adevărat!”

Un nou scandal la casa regală după nuntă. Prințul Charles ar fi recunoscut că nu este tatăl biologic al lui Harry. De asemenea, s-a aflat cine ar putea fi tatăl roșcovanului. Află detaliile halucinante din rândurile de mai jos.

Scandal la casa regală! Prințul Charles nu este tatăl lui Harry?

Conform revistei americane National Enquirer, prințul Charles ar fi recunoscut că nu este tatăl lui Harry. De-a lungul anilor, s-a tot scris în revistele din Marea Bitanie că prințul Harry nu ar fi fiul prințului Charles. Faptul că între cei doi nu există o asemănare fizică a alimentat acele bârfe.

Revista menționată mai sus susține că are detalii din interiorul familiei regale. De asemenea, cei de la revistă spun că au aflat cine este tatăl real al prințului Harry.

„Nu sunt tatăl tău adevărat, Harry”, ar fi spus prințul Charles, conform National Enquirer.

De mai mulți ani au apărut zvonuri conform cărora Harry nu ar fi copilul prințului Charles. Însă, o sursă de la Buckingham a spus pentru revista menționată mai sus că, în ciuda acestor zvouri, nimeni nu se aștepta ca prințul să nege paternitatea.

CITEȘTE ȘI: Gestul fără precedent făcut de Prinţul Harry pentru Meghan, în seara dinaintea nunţii

CITEȘTE ȘI: Da, este adevărat. Prințul Harry și Meghan Markle trebuie să se despartă de…

„Trecutul familiei regale este pavat cu secrete și minciuni, dar aceasta este cea mai mare mușamalizare dintre toate. Familia regală a făcut tot ce i-a stat în putință să convingă pe toată lumea că prințul Charles este tatăl lui Harry, deși cei doi nu seamănă deloc. Adevărul este că Charles nu este tatăl adevărat al lui Harry”, ar mai fi spus surpa pentru revista americană, potrivit libertateapentrufemei.

Se spune că Mark Dyer este, de fapt, tatăl biologic al lui Harry. El este ofițer al armatei britanice. A făcut parte din garda regală.

Conform National Enquirer, prințul Charles este gelos deoarece Harry seamănă foarte mult cu Mark Dyer. S-a mai scris despre faptul că Mark ar fi, de fapt, tatăl biologic al prințului Harry. Asta deoarece pe lângă faptul că cei doi seamănă foarte mult, sunt și foarte apropiați.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top