Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Alege solutii naturale din plante, fara efect agresiv!

Stiati ca eugenolul, principiu activ din uleiul esential de cuisoare, are actiune antibacteriana cu spectru larg? Include tulpinile multirezistente si este comparabila cu cea a antibioticului neomicin.

Uleiul de cuisoare este recunoscut si pentru capacitatea sa de reducere a iritatiilor si a disconfortului de la nivelul gurii, gingiilor si dintilor.

Uleiul esential de tea tree (arborele de ceai) participa si el la activitatea antibacteriana si antifungica, avand eficienta similara cu cea a clotrimazolului in cazul infectiilor fungice (onicomicoze). Principiile active din acest ulei esential sunt terpineolul si cineolul, care determina si actiune antibacteriana.

Biomicin de la Fares

Aceste uleiuri esentiale se gasesc intr-o formula sigura si inovatoare in capsulele moi Biomicin de la Fares. Capsulele au efect antimicrobian, antiinflamator si analgezic. Acest produs are eficienta antibacteriana confirmata clinic si paraclinic in 80% din cazuri.

Utilizarea capsulelor Biomicin de la Fares contribuie la eliminarea micro organismelor potential patogene din tractul respirator, digestiv, urinar si de la nivelul pielii. Ajuta si la eliminarea secretiilor mucoaselor tractului respirator.

Avantaje Biomicin: zona de inhibitie similara cu a antibioticelor, este recomandat si pacientilor care nu raspund la antibioterapie, nu produce rezistenta si nu afecteaza flora intestinala.

Pentru eliminarea disconfortului respirator e necesar sa consumati alimente usor de digerat, cum ar fi fructe, legume, zarzavaturi. Acestea pot fi sub forma cruda, fierte, coapte, supe sau sucuri.
Este necesar si un consum ridicat de lichide. Fie ca sunt ceaiuri, supe, sucuri din fructe proaspat stoarse sau compoturi, trebuie sa consumam zilnic o cantitate mare de lichide pentru a evita deshidratarea.

Vizitati pagina Fares si veti gasi ceaiuri si remedii naturale din plante pentru orice afectiune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top