Connect with us

Revistateo.ro

Alec Baldwin a fost arestat la New York

Inedit

Alec Baldwin a fost arestat la New York

Celebrul actor Alec Baldwin a fost arestat de politia din New York pentru ca a fost prins mergand pe biciclenta pe sens interzis. Imediat ce a fost vazut de polistiti, actorul a fost oprit si informat ca a incalcat legislatia, insa actorul a reactionat violet si a fost arestat pe loc pentru comportament inadecvat fata de organele legii si incalcarea legii circulatiei.

Actorul a fost condus la sectia de politie unde a fost nevoit sa dea cateva delcaratii si ulterior a fost eliberat. Actorul a rectionat apoi pe retelele sociale si si-a manifestat indignarea fata de acest incident. „New York este un carnaval de prostie prost administrat, disperat dupa profit si nerabdator sa criminalizeze cea mai mica abatere de comportament”.

Alec Baldwin este recunoscut pentru excesele sale de furie si a fost dur criticat in anul 2013, dupa ce acesta a insultat un jurnalist si a facut afirmatii discriminatorii cu privire la orietarea lui sexuala.

Cariera lui Alec Baldwin a fost construita cu ajutorul unor roluri importante in teatru si în filme dramatice precum „Ghinionistul/ The Cooler” (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”. Alec Baldwin este, totodata, si un cunoscut activist politic, desi Hollywood-ul tinde sa evite chestiunile politice sensibile. Actorul american a demonstrat ca este talentat si în roluri comice precum cel din serialul de televiziune „30 Rock”, si a prezentat „Saturday Night Live”, o celebra emisiune TV de comedie din Statele Unite ale Americii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top