Connect with us

Revistateo.ro

Ai putea ieși cu un bărbat care își face toată ziua selfie?

Cuplu

Ai putea ieși cu un bărbat care își face toată ziua selfie?

Moda selfie i-a lovit pe toți, mai ales pe bărbați. Avem o provocare pentru toate doamnele: ai putea avea o relație cu un bărbat care își face toată ziua selfie? Gândește-te bine ce răspunzi. Îți prezentăm mai jos care sunt riscurile selfie pentru o relație și de ce acest obicei poate deveni unul toxic.

Tendința de a-și face poze și a le posta peste tot – Facebook, Instagram, Twitter, blog personal etc – nu este doar una a fetelor. Există numeroși bărbați în toată firea dar și puștani care își fac poze selfie
în toate ipostazele, pentru a le împărtăși cu prietenii sau pemtru a primi laude. Sunt cel puțin două mari riscuri la care este supusă relația de cuplu, atunci când vorbim despre avalanșa selfie.

1. Bărbatul care se ocupă toată ziua cu admirația proprie nu mai este atent deloc la tine. Dacă își concentrează toată atenția asupra persoanei sale și a felului în care a ieșit în poze, ce atenție mai primești tu, care ești iubita lui? Dacă este amantul pozelor selfie, deja aveți pe cineva între voi doi.

2. Atrag mereu atenția. Femeilor nu le plac bărbații care atrag atenția celor din jur toată ziua. Ajung să devină obositori și distrug relația prin astfel de comportament. În plus, în momentul în care un bărbat cere admirație și de la alte femei, acesta flirtează, chiar dacă e un joc de scenă social, poate provoca gelozie din partea partenerei.

Astfel de persoane, oricât de frumoase și de bine ar arăta, au un singur target când își fac selfie non-stop: ele însele. Eu-l a devenit singurul target-share pentru persoanele narcisiste și asta este destul de periculos pentru că îi izolează de restul lumii. CITEȘTE MAI MULTE DESPRE NARCISISM ȘI CONSECINȚELE NARCISISMUL AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top