Connect with us

Revistateo.ro

Această dietă este uimitoare. Trebuie să o încerci și tu.

Cura de Slabire

Ai cateva kilograme in plus de care vrei sa scapi? Afla ce poti sa faci inainte de masa

Daca ai cateva kilograme in plus de care vrei sa scapi, atunci sunt cateva reguli pe care ai putea sa le respecti. Astfel, inainte de fiecare masa va trebui sa faci cateva lucruri simple, care te vor ajuta sa slabesti.

Reguli de respectat inainte de masa pentru a scapa de kilogramele in plus

Nu te infometa. „Cand iti privezi celulele de nutrienti, metabolismul tau va incetini”, spune Felicia Stoler, medic nutritionist din New Jersey. „Cand caloriile in exces vin de la o masa bogata, corpul va acumula calorii in plus care se transforma in grasime”, sustine medicul nutritionist. Creierul tau stie ca vei manca din nou in curand. Insa corpul tau reactioneaza in functie de nivelul hormonilor si al nutrientilor, explica ea.

Bea un pahar cu apa. Nutritionistii sustin ca in stomacul unui om poate intra un litru de lichide. Astfel, daca vei bea un pahar cu apa inainte de masa, vei putea consuma o cantitate sufiecienta de mancare, insa vei reduce si consumul alimentelor. Si asa vei slabi.

Spala-te pe dinti inainte de masa. Ai putea bea ceai de menta, ai putea mirosi ulei esential de menta sau te-ai putea spala pe dinti inainte sa manaci. Astfel iti scade apetitul. Menta scade pofta de mancare. Deci, daca vei face unul dintre lucrurile anterior mentionate, vei manca mai putin.

Mananca un mar. Daca manaci un mar cu 15 minute inainte de masa, atunci vei consuma cu pana la 15 % mai putine calorii la masa. Asta datorita fibrelor din fruct. Adica vei reduce aproximativ 186 de calorii, sustin specialistii.

Poti sa faci sport. Miscarea iti va reduce apetitul, spun specialistii. Cu cat intensitatea antrenamentelor este mai mare, cu atat apetitul va fi mai scazut. Chiar daca antrenamentul nu este unul de lunga durata.

Dormi suficient. Lipsa somnului iti poate da peste cap hormonii care se ocupa de controlul apetitului. Cand nu esti odihnit vei simti nevoia sa consumi mancare nesanatoasa, spun specialistii. Asa ca, daca vrei sa slabesti si sa mananci mai putin, este ideal sa dormi suficient.

Articole pe aceeasi tema:

Cum controlezi portiile de mancare pentru a slabi sanatos

O excursie la Disneyland i-a schimbat viata. Christina Jordan a slabit 60 de kilograme

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top