Connect with us

Revistateo.ro

A aflat ca il insala sotia, dupa mai bine de 10 ani de casnicie. Scrisoarea barbatului te va uimi

Cuplu

A aflat ca il insala sotia dupa mai bine de 10 ani de casnicie. Scrisoarea barbatului te va uimi

Un barbat in varsta de 46 de ani a aflat ca sotia lui i-a fost infidela zi de zi in ultimii 10 ani. Cei doi erau impreuna de mai bine de 20 de ani. Reactia barbatului a surprins Internetul: nu i-a adresat cuvinte urate femeii si nici nu i-a gasit mai multe defecte fata de cate avea pana ce a aflat de amantlacurile ei.

10 ani de casnicie cu umbre si strigate mute

„Am aflat ca sotia ma insala. O facea zi de zi in ultimii 10 ani. Nu am reusit sa observ asta. Oare de ce? De ce nu mi-am putut da seama ca nu intre noi s-a rupt totul, ca nici fiul meu nu tine la mine si pana si el stia ca sotia mergea la altul. Am nevoit sa imi recuperez viata. Am 46 de ani si sunt un simplu angajat la o banca. In ultimii 26 de ani mi-am petrecut zilele la birou: zi de zi de la 9 la 19 si, de multe ori, stateam peste program.

Mi-am dat seama, cum va ziceam, ca sotia m-a inselat, ca fiul nu ma iubeste nici el. M-am pierdut la funeraliile tatalui meu si toate visele mele au fost aruncate la gunoi atunci. Daca as fi acum adolescentul de atunci, mi-as da o palma zdravana pentru ca imi dau seama ca imi lipsesc acele vise.
Am inceput sa scriu o carte si nu am terminat-o nici azi. La 20 de ani consideram ca am nevoie de mai multa stabilitate, de o cariera, de un job bine platit. Ma gandeam doar la cum suna sintagma asta: „bine platit”.

Azi nu mai stiu cine sunt, ce mi s-a intamplat, nu stiam cum sa ii spun sotiei mele ca nu merita un om obsedat de munca. Nu aveam cand, efectiv, si nu e de mirare ca m-a inselat. As fi facut la fel in locul ei. Chiar daca imi vine greu sa imi stapanesc lacrimile, ma bucur ca am puterea sa spun tot ce am pe suflet. Poate asa ma eliberez si incerc sa ma descopar, sa ma redescopar chiar. Imi placea de adolescentul acela rebel: dar unde e? A vrut sa fie doar un om „bine platit”. La dracu’!

Stiu ca regretele nu ma ajuta la nimic si tocmai de asta va rog sa traiti. Nu mai puneti atata pret pe bani si pe pozitia sociala. Nu va face fericiti. Uitati-va la mine. Am ajuns mai singur si mai trist ca niciodata. Cu drag si cu speranta ca totul va fi bine”, a scris barbatul pe pagina sa de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top