Connect with us

Revistateo.ro

Afla-ti destinul in functie de luna in care te-ai nascut

Astro-FUN

Afla-ti destinul in functie de luna in care te-ai nascut

Toti am auzit ca semnele zodiacale pot dezvalui multe despre personalitatea si caracteristicile unei persoane… insa stiati ca luna in care ne-am nascut poate spune si ea multe lucruri despre noi.

Luna ta de nastere poate oferi o perspectiva asupra conduitei generale, asupra modului in care privesti oamenii din jurul tau, asupra gandurilor si a sentimentelor tale:

Citeste in continuare pentru a afla ce dezvaluie despre tine luna in care te-ai nascut.

IANUARIE

Persoanele nascute in luna ianuarie sunt foarte muncitoare si nu ezita cand trebuie sa iti exprime punctul de vedere. Ele au o atitudine incapatanata, sunt foarte sigure pe ele si nu se inteleg bine cu oamenii care le spun ce sa fac. Sunt lideri foarte buni datorita persistentei si perseverentei lor. Au destul de putini prieteni, insa sunt prieteni adevarati.

FEBRUARIE

Persoanele nascute in luna februarie sunt foarte creative si se descurca de minune pe plan profesional. Le plac discutiile intelectuale si abia asteapta sa intalneasca oameni care sa le puna la contributie mintea si imaginatia. Sunt spirite libere si nu le place sa traiasca in limitele regulilor rigide ale societatii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top