Connect with us

Revistateo.ro

Afla semnificatia numelui tau

Inedit

Afla semnificatia numelui tau PARTEA II

Caracteristicile personale in functie de numarul numelui sunt dupa cum urmeaza:

Numarul 1
Ai o cultura generala foarte bogata si o curiozitate vie legata de tot ceea ce te inconjoara. Esti o persoana increzatoare in fortele proprii, ai calitati de lider si esti un bun conducator. Relatiile dintre tine si cei din jur poarta amprenta originalitatii. Iti lipseste rabdarea adeseori si nu suporti sa primesti sau sa trebuiasca sa executi ordine sau indicatii.

Afla semnificatia numelui tau

Numarul 2
Esti o persoana pacifista care iubeste armonia, calmul si echilibrul. Esti diplomat si cooperant iar prietenii tai vad in tine un exemplu bun de urmat. Esti un artist prin excelenta si datorita naturii tale rabdatoare astepti momentul potrivit pentru a actiona si a te pune in valoare. Nu iti place agitatia si graba iar uneori prietenii te pot considera indecis si duplicitar tocşai datorita diplomatiei tale.

Numarul 3
Esti o persoana in primul rand sociabila, volubila, creativa si ingenioasa. Iti place interactiunea, te exprimi cu usurinta si emani energie si vitalitate in mediile in care te afli. Nu iti place singuratatea pentru ca esti mereu cu starea activata pe noi distractii caci te plictisesti usor. Datorita spiritului tai liber poti fi privit ca o persoana frivola care nu isi duce planurile pana la capat.

Numarul 4
Ai o viziune practica si pragmatica asupra vietii, esti o persoana organizata, punctuala si iti respecti planificarile cu rigoare tocmai pentru ca te-ai asigurat de cateva ori inainte ca vor functiona. Rigoarea de care dai dovada te poate transforma intr-o persoana perfectionista si mult prea preocupata de munca, ancorata in rutina si usor plicticoasa.

Numarul 5
Esti o persoana comunicativa care aduna in jurul ei un anturaj numeros. Esti adaptabila fiecarui mediu si fiecarei personalitati intalnite si asta pentru ca adori schimbarile fie ca sunt de decor sau de stare. Spiritul tau liber nu suporta nici un fel de restrictii si constrangeri de aceea te razgandesti de cate ori e nevoie pentru a face doar ceea ce iti face placere.

Numarul 6
Impartialitatea este cel mai pregnant atribut al caracterului tau. Esti obiectiv si iti asumi cu usurinta responsabilitati, esti gata oricand sa sari in ajutorul cui are nevoie de tine. Te incarca si echilibreaza linistea din sanul familiei. Pentru ca itie usor sa iti asumi decizii frecvent le spui celorlalti ce si cum sa faca si intervii in treburile lor chiar si cand nu este cazul.

Numarul 7
Stii tot ce se intampla in jurul tau si pentru ca esti atat de atent si informat ai si un sistem propriu de rationament care iti permite sa anticipezi evenimente sau comportamente. Esti destul de individualist pentru ca doar tu stii cel mai bine cum trebuie sa procedezi si nu alegi niciodata caile usoare sau variante unanim acceptate. Iti place linistea si singuratatea si visezi cu ochii deschisi. Actionezi doar cand exista condiitle perfecte si de multe ori pierzi oportunitati si ocazii favorabile.


Numarul 8
Iti stabilesti obiective, intri in competitie si ambitia ta este succesul in orice domeniu al vietii. De obicei esti eficient si priceput si te atrage zona de antreprenoriat. Iti ajuti semenii dar nu iti place sa faci tu treaba in locul lor si consideri ca un deget este suficient nu trebuie sa iti ia toata mana. Poti deveni prea preocupat de putere si avar.


Numarul 9
Iubesti oamenii si iti face placere sa ii ajuti si indrumi sa se descopere si sa isi gaseasca fortele interioare, echilibrul si multumirea. Ai o mare putere de empatie, esti idealist si actionezi tinand cont de cei din jur. Dorinta ta de a te face util te indeamna sa calatoresti si sa imparti ceea ce ai cu ceilalti. Aceasta trasatura se va rasfrange deseori negativ asupra ta pentru ca iti imparti tot ce ai: bani, timp, energie cu ceilalti si uneori esti privit ca fiind lipsit de simt practic.

VEZI PARTEA I

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top