Connect with us

Revistateo.ro

Afla cand te vei casatori dupa liniile din palma ta

Stiri

Află când te vei căsători după liniile din palma ta

Dacă te întrebi când te vei căsători, răspunsul stă chiar în palma ta!

CITEŞTE ŞI: AFLĂ DE CE NE ÎNDRĂGOSTIM

Linia care este mai aproape de degetul mic. Această linie sugerează o căsătorie mai târzie, în jurul anilor 35, 40 de ani. Deci va trebui să îţi aştepţi partenerul potrivit pentru a te căsătorii până la aceşti ani.

Linia aproape de linia inimii. Dacă ai două sau mai multe linii, alege-o pe cea mai lungă. Aceasta înseamnă că ai putea încheia o relaţie sau o căsătorie la vârsta de 20 de ani.

Linia de la jumătatea distantei intre linia inimii şi degetului mic. Căsătoria ta va avea loc fie foarte târziu sau foarte devreme, probabil în jurul anilor 30.

Linia care este curbată uşor în sus. Această linie sugerează că ai o mare dorinţă de a te căsătorii şi aceasta va creşte cu timpul. Cel mai probabil vei găsi partenerul ideal la 30 de ani şi vi avea o căsătorie fericită.

Linia care este curbată uşor în jos. Aceasta linie sugerează ca eşti foarte precaută în alegerea partenerului în dragoste. Ar trebui să sti că aceste temeri vor interveni în relaţiile cu persoanele opuse şi pot da naştere la certuri frecvente. Încercă să le elimini şi să construieşi o bună comunicare cu partenerul tău.

Ai o linie pronunţată. Vei iubi pe cineva cu toată inima. Amândoi sunteţi binecuvântaţi cu o căsnicie fericită şi de durată. Cel mai probabil te vei căsători în jurul anilor 35-40 de ani.

Multe linii situate între linia inimii şi degetului mic. Acest lucru sugerează ca ai mulţi prieteni opuşi. Dar dacă între aceste linii ai una mai lunga, acest lucru sugerează ca vei avea noroc atunci când te vei căsători.

 

1 Comment

1 Comment

  1. Silvia

    2016-01-07T10:00:54+02:00 at 2016-01-07T10:00:54+02:00

    Nu este adevarat, nu stiu cine scoate astea dar sunt doar sa zica ceva, e o prostie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top