Connect with us

Revistateo.ro

Aeroportul din Frankfurt a fost evacuat din cauza unei amenintari cu bomba

Stiri

Aeroportul din Frankfurt a fost evacuat din cauza unei amenintari cu bomba

Aeroportul din Frankfurt a fost evacuat in urma cu cateva momente din cauza unei amenintari cu bomba, scrie pe Twitter unul dintre cei care se aflau in zona, noteaza Russia Today.

O parte a terminalului 1 a Aeroportului din Frankfurt a fost evacuata in aceasta dimineata. La fata locului au ajuns in timp eficient trupe antitero, jandarmii si un echipaj al politiei germane.

Din primele informatii, se pare ca este o amenintara cu bomba in aeroport. In urma atentatelor care au ingrozit Europa vara aceasta, tot mai multe alarme de acest tip au inceput sa apara pe marile aeroporturi.

Multe dintre acestea se dovedesc a fi false, insa autoritatile iau masuri de precautie tot mai severe pentru a evita noi tragedii precum cele de la Nisa sau Paris.

Aeroportul din Frankfurt, cel mai important din Germania

Aeroportul International Frankfurt este principalul aeroport din Germania situat pe teritoriul orasului Frankfurt am Main. Este al doilea mare aeroport din Europa ca volum al activitatilor. In anul 2003, traficul era de 48 de milioane de pasageri anual, cam cat populatia Germaniei de azi. Pe locul 1 la trafic de pasageri se afla Aeroportul International Heathrow din Londra, cu 63 de milioane de calatori care trec anual prin capitala engleza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top