Connect with us

Revistateo.ro

Adevărul despre partida de sex oral cu Moni și Irinel. Totul a fost aranjat dinainte

Bizar

Adevărul despre partida de sex oral cu Moni și Irinel. Totul a fost aranjat dinainte

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost protagoniștii unui scandal legat de sex în urmă cu câțiva ani. Acum s-a aflat că totul a fost de fapt o făcătură.

Monica Gabor a devenit cunoscută după ce în 2005 s-a cuplat cu omul de afaceri Irinel Columbeanu şi s-a mutat în vila acestuia din Snagov. Cei doi s-au căsătorit în 2006, după ce fotomodelul a împlinit 18 ani, iar un an mai târziu li s-a născut şi prima fiică, Irina.

În 2007 Monica şi Irinel Columbeanu au fost implicaţi într-un scandal, după ce în presă au apărut imagini cu vedeta care îi făcea sex oral soţului ei într-un restaurant.

Însă, jurnalistul Mircea N. Stoian a făcut public adevărul din spatele acestui scandal care a făcut mare vâlvă la vremea respectivă. Acesta susține, pe blogul său, că partida de sex oral din restaurant a fost o făcătură. Totul a fpost pus la cale de Irinel și un jurnalist cunoscut, care acum nu mai este în viață, pentru ca omul de afaceri și Monica Gabor să fie și mai mediatizați.

„Alături de Bianca Drăgușanu, Monica Gabor, ex-Columbeanu a fost femeia cea mai mediatizată a ultimelor două decenii, ambele concurând cu succes, la locul I în expunere mediatică. Cu toate că multe firme puternice au cheltuit și cheltuiesc sute de mii de euro pentru a atinge gradul de mediatizare la care au ajuns cele două, nici o companie nu se poate lăuda că a reușit să obțină o vizibilitate atât de mare cu costuri atât de mici, indiferent cât se screm agențiile de publicitate, și copywriterii, mulți dintre ei foști ziariști la nivel mediocru. Momentul culminat al expunerii în presă a divei de la Piatra Neamț a fost apariția pe piață a unui film în care Monica, pe post de consoartă cu drepturi depline, îi executa o felație soțului de atunci Irinel, și el beneficiarul unei mediatizări la care ar fi sperat niciodată.

În spatele acestei povești se ascunde un om a cărui prezență mediatică a marcat fundamental evoluția presei tabloide românești. E vorba de… mentorul meu în ale golăniei de presă,… prieten adevărat, profesor de franceză, om de rafinată cultură, geniu al combinațiilor de presă și ziarist inconfundabil, prea repede dispărut de pe această lume, pe care noi, discipolii întru presă l-am iubit și respectat. Dacă ar mai fi trăit, ar fi pus presa pe jar și acum…

Iată cum arată adevărata poveste a momentului în care Monica Columbeanu îi face sex oral soțului, întun separeu de restaurant, povestit de…, la un pahar de vin, întro cârciumă din cartierul Panduri, unde a locuit.

Citește mai departe pe Libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top