Connect with us

Revistateo.ro

Adelina Pestrițu se pregătește pentru naștere. Ce a cumpărat pentru fetița ei

Star

Adelina Pestrițu se pregătește pentru naștere. Ce a cumpărat pentru fetița ei

În curând, Adelina Pestrițu va deveni mamă pentru prima dată. Vedeta este foarte fericită și abia așteaptă să vină pe lume primul ei copil. Este o fetiță care se va numi Zenaida Maria. Moemntul este așteptat cu nerăbdare de vedetă, dar și de partenerul ei de cuplu. S-au pregătit pentru momentul în care va veni pe lume copilul lor. Mai jos vei vedea ce a făcut Adelina pentru a fi totul gata când va veni pe lume fetița ei.

Ce a cumpărat Adelina Pestrițu pentru fetița ei

Adelina Pestrițu vrea ca fiica ei să aibă totul. Din acest motiv a cumpărat cele necesare pentru micuță. Mai este puțin până la naștere, așa că Adelina Pestrițu și partenerul ei s-au pregătit. Au cumpărat cele necesare, astfel încât fetiței lor să nu îi lipsească nimic.

Adelina este însărcinată în opt luni. În scurt timp o va aduce pe lume pe Zenaida Maria, primul ei copil. Este foarte fericită, așa cum este și firesc să se întâmple. Vrea ca fetița ei să aibă totul. De aceea, a luat, printre altele, și un cărucior, foarte utile pentru orice mămică. Însă nu a luat un cărucior oarecare. A costat o mică avere. Aproape 2.000 de euro a dat pe el.

CITEȘTE ȘI: La 30 de ani, Adelina Pestritu si-a facut tatuajul cu nr. 20 la cel mai faimos salon de tatuaje

CITEȘTE ȘI: Ce va face Adelina Pestrițu după ce va naște. Hotărârea a fost luată deja!

„Nu știu să montez accesoriile, se va ocupa Virgil, dar trebuie să mă obișnuiesc. Nu mi-am dorit un căruț micuț, am schimbat și mașina pentru asta. Imaginează-ți că voi lua casa mine, e nevoie de foarte multe lucruri. Am comandat cam tot, în afară de premergător. Văd că am foarte multe lucruri de făcut, mai am o lună”, a spus Adelina Pestrițu la Kanal D.

Vedeta a postat pe contul său de pe o rețea de socializare și o imagine în care se vede căruciorul ales pentru micuța care urmează să vină pe lume în curând.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top