Connect with us

Revistateo.ro

Adelina Pestritu i-a dat o lectie de viata unui internaut dupa ce i-a criticat noua coafura

Stiri

Adelina Pestritu a dat o lectie de viata unui internaut dupa ce i-a criticat noua coafura

Adelina Pestritu nu s-a putut abtine si i-a raspuns unui internaut care s-a legat de noua ei coafura. Vedeta s-a tuns scurt pentru o cauza nobila, insa nu toti fanii ei sunt la curent cu asta, motiv pentru care bruneta a dorit sa faca din nou lumina de ce are acest look.

Comentariul care a enervat-o pe Adelina suna in felul urmator: „Adevaratul motiv: de ce s-a tuns Adelina Pestritu”, iar in fotografie apar niste papuci-peruca. Gluma nesarata a fanului a fost taxata imediat de Adelina: „Nu! Parul va ajunge pe capul unor femei bolnave de cancer care au uitat sa mai zambeasca, asa cum probabil o faceti unii dintre voi vazand aceasta gluma proasta, ci nu in lumea fashion-ului extrem… uneori glumele nu-si au sensul”.

adelina-pestritu-1

Adelina Pestritu este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din Romania. A prezentat emisiunile „Wowbiz” si „D-Paparazzi” de la Kanal D. Este partenera de viata a celebrului cantaret Speak. Adelina s-a remarcat de-a lungul timpului prin stilul ei elegant si prin vorba buna pe care a avut-o intotdeauna pentru persoanele defavorizate.

S-a implicat in o serie de campanii umanitare si este, totodata, o mare iubitoare de animale. Adelina Pestritu este la ora actuala una din cele mai urmarite vedete de pe Facebook (peste 1.300.000 de urmaritori). Vedeta si-a taiat parul pentru a-l dona femeilor bolnave de cancer care si-au pierdut podoaba capilara in urma chimioterapiei.

Sursa foto: Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top