Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Adele a fost batausa clasei! Uite de ce au fost exmatriculate vedetele din scoala!

Sunt celebri, au publicul la picioarele lor, insa ce fel de elevi erau marii cantareti si actori de azi? Te regasesti in povestile lor buclucase?

Putina lume stie ca Adele a fost exmatriculata din scoala pentru ca se batea cu colegii. Faimoasa cantareata s-a batut cu fetele din clasa ei din cauza lui Gareth Gates, un participant la un show de talente. Imediat dupa decizia luata de directorul scolii, Adele si-a chemat mama, care, printre lacrimi de disperare, a cerut ca fiica ei sa fie reprimita.

O alta vedeta focoasa care s-a luat la bataie pentru baieti este Cheryl Cole. Aceasta a pus ochii pe un baiat pe care il placeau mai multe fete din clasa. Rezultatul? Cat fight!

Nici marele actor Al Pacino nu a fost strain de rigorile scolii. Acesta lua note atat de mici incat a decis sa plece din banca pentru a juca. Si de atunci incoace, cu totii am vazut cat de mult talent are.

Cameron Diaz, in schimb, invata destul de bine, insa altceva a determinat-o sa ii spuna „Adio” scolii. Actrita a fost atat de entuziasmata de oferta primita de la o agentie de modelling incat credea ca viitorul ei va fi pe pasarela. Drumul vietii a dus-o, insa, spre Globurile de Aur.

CITESTE SI: 5 sfaturi utile: cumparaturi inteligente pentru prima zi a scolii

CITESTE SI: Cerinta inedita a lui Teo Trandafir inainte de prima zi de scoala! “Cat mai scurt, dar nu la piele”

Printre vedetele care nu au rezistat prea mult pe bancile scolii se numara si Snoop Dogg. Acesta a fost ‘exmatriculat’ pentru ca era prea inteligent. Acesta a invatat in primii ani ai scolii la o institutie de invatamant cu copii supradotati.

scoala - 14092015-3

Tom Cruisee se visa preot pe cand avea 14 ani. Nu doar ca si-a dat seama repede ca nu are nicio treaba cu religia, dar imediat ce a ajuns la un seminar franciscan a realizat ca actoria este de fapt marea sa dragoste.

Sursa foto: direclyrics.com, click.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top