Connect with us

Revistateo.ro

Acesta este adevaratul motiv pentru care oamenii insala

Cuplu

Acesta este adevaratul motiv pentru care oamenii insala

Oamenii insala, iar acest lucru este binecunoscut de toata lumea. Oricat de mult am vrea sa credem ca suntem fideli si corecti, studiile arata ca majoritatea oamenilor isi insala parteneri cel putin o data in viata. Conform unui sondaj citat de mindbodygreen.com 19% dintre femei si 23% dintre barbatii au recunoscut ca au fost infideli fata de persoana cu care isi impart viata.

Oamenii de stiinta care au cercetat indelung acest subiect spun ca infidelitatea are o componenta genetica si ca de cele mai multe ori acesta este raspunsul corect la intrebarea „De ce insala oamenii?”. In anul 2010 s-a efectuat un studiu pe un esantion format din aproximativ 180 de tineri care se aflau in relatii monogame. In urma acestui studiu s-a demonstrat ca radacina tradarii se gaseste in hormonii prezenti in organismul uman.

CITESTE SI: CELE MAI NEREUSITE MODURI DE A CUCERI O FEMEIE

CITESTE SI: PERICOLELE SEXULUI PE CANICULA

Desi pare greu de crezut, gena care influenteaza nivelul dopaminei din corp are un rol major in factorul de decizie atunci cand vine vorba despre infidelitate. Dopamina se mai numeste si „hormonul fericrii” si da nastere emotiilor pe care le simti cand ai servit o masa copioasa sau cand tocmai ai terminat un antrenament sportiv. Cei care au o gena puternica si-au inselat partenerii mai des decat cei la care gena este mai slaba. Oamenii din prima categorie sunt in general mai viciosi.

Vrei sa stii daca partenerul de viata te insala? Se pare ca barbatii care sunt infideli isi gasesc intotdeauna noi activitati si devin brusc extrem de ocupati. Daca ti se pare ca iubitul tau are din ce in ce mai multi prieteni noi, are tot mai multe intalniri sau foarte mult de munca, ar trebui sa iei in calcul si varianta tradarii. Totusi, convinge-te mai intai ca este adevarat si apoi vorbeste cu el despre asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top