Connect with us

Revistateo.ro

A murit de cancer la 19 ani, după ce a ignorat aceste simptome. Când a ajuns la medic era prea târziu.

Inedit

Această tânără a murit de cancer, după ce a ignorat aceste simptome! Cand a mers la medic era prea tarziu

Megan avea doar 19 ani. Ea a avut primele simptome de cancer și a mers la medic. Familia spune că specialiștii i-au recomandat medicamente care nu aveau legătură cu problema sa de sănătate.

Simptomele cancerului de colon care nu trebuie să fie ignorate

Megan Pryde era din Anglia și avea doar 19 ani când a fost diagnosticată cu o formă de cancer la colon care era mult prea agresivă și care nu mai putea fi tratată. Cu câteva luni înainte de a primi vestea cutremurătoare, medicul a analizat simptomele tinerei și i-a spus că este constipată, prescriindu-i un tratament cu laxative.

CITEȘTE ȘI: Medicul Radu Zamfir avertizează. Care sunt simptomele cancerului de colon, de pancreas și de stomac

Megan a mers la doctor a fost cauzată de constipația puternică și durerile severe de stomac. Cu toate acestea, medicul a hotărât că nu este ceva grav și i-a prescris câteva laxative ca tratament. Durerile la stomac se intensificau din ce in ce mai tare, astfel că părinții începeau să se îngrijoreze. Au mers din nou la spital, unde doctorii au presupus că suferă de apendicită dar, la o analiză amănunțită, i-au găsit un chist pe ovar, scrie mirror.co.uk.

După cinci zile în care a fost supusă diferitelor investigații și i s-a comunicat că are o tumoare. A fost un adevărat șoc pentru ea și pentru familia ei. Din păcate, tânăra a încetat din viață, boala fiind mult prea avansată pentru ca tratamentul să mai funcționeze.

Sursa: metro.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top