Connect with us

Revistateo.ro

divort

Stiri

A vrut sa bage divort pentru ca isi gasise alta femeie, dar a primit cea mai dura lovitura

S-a indragostit de altcineva si a vrut sa bage divort, iar despartirea lor a fost mai tragica decat se astepta. Aceasta este o lectie de viata.

Am ajuns intr-o seara acasa, hotarat sa ii spun sotiei mele ca nu mai vreau sa fim impreuna si ca voi intenta divort. Ea ma astepta cu cina pregatita, ca de obicei, asa ca la finalul mesei i-am marturisit gandurile mele. M-a intrebat calma: „De ce?” si i-am raspuns: „Asa simt”. La auzul vestii s-a dus in camera si nu a mai scos o vorba.

A doua zi, am pregatit actele de divort si i-am spus ca vreau sa pastreze casa si masina, pentru ea si fiul nostru, plus o parte din actiunile companiei mele. Ma simteam vinovat ca am inselat-o, dar pur si simplu iubeam pe altcineva. Ea mi-a spus ca nu isi doreste nimic din aceste lucuri, ci m-a rugat un singur lucru: „Vreau sa mai stam impreuna o luna de zile, apoi ne vom desparti”. Mi-a explica de ce isi doreste sa continuam inca o luna: „Fiul nostru are examene si nu are nevoie de stresul cauzat de divort. O sa ii explicam atunci ca nu vom mai fi impreuna”.

A avut o dorinta ciudata

A avut o rugaminte pentru mine, una care m-a surprins: „Vreau sa ma duci in brate din dormitor pana la usa de la intrare, in fiecare zi”. La acel moment, nu am inteles de ce…

CITESTE SI: Pentru ca nu va mai apuca o alta aniversare, parintii acestei fetite i-au facut un cadou EMOTIONANT

I-am respectat dorinta si in fiecare zi am purtat-o in brate in casa. Mi-a spus sa imi amintesc de noaptea nuntii noastre, cand am trecut-o pragul. Nu am reusit sa o inteleg. I-am spus amantei mele despre aceasta dorinta ciudata a sotiei mele si mi-a ras in fata, dispretuitor: „Orice idei are, va trebui sa accepte divortul”.

Am simtit-o iar ca pe sotia mea

Dupa cateva zile, am inceput sa ma simt din nou apropiat de sotia mea. Ii puteam simti parfumul, iar ea isi odihnea capul pe pieptul meu. Nu o mai privisem atent de ani de zile. Sotia mea imbatranise: avea riduri subtiri pe fata si am observat firele de par alb. Aceasta femeie mi-a fost alaturi 10 ani de zile, iar casnicia noastra si-a pus amprenta asupra ei. Atunci am simtit ceva pentru ea. Am simtit-o din nou aproape.

Intr-o dimineata, incerca sa isi aleaga o rochie si am intrebat-o de ce este nehotarata. „Toate rochiile imi sunt mari”, a spus. Atunci am remarcat ca slabise mult, de aceea imi era usor sa o port in brate. Am simtit imediat nevoia sa o mangai pe cap. A intrat fiul nostru in camera si mi-a zis: „Este momentul sa o iei in brate pe mami”. Pentru el, momentul in care o purtam in brate a devenit o parte importanta din zi. Am ridicat-o iar ea avea mana pe gatul meu, natural. Era parte din mine.

„Imi pare rau, nu mai vreau sa divortez”

A doua zi m-am dus imediat la amanta mea. M-am grabit, ca sa nu ma razgandesc. I-am zis: „Imi pare rau, nu mai vreau sa divortez”. A ras de mine: „Ai febra?”. Nu, doar ca nu am apreciat ce am avut langa mine. Casnicia mea a devenit plictisitoare pentru ca nu am mai pus eu pret pe ea, nu pentru ca nu ne mai iubeam. Am plecat, lasandu-mi amanta nervoasa si dezamagita. Am oprit la o florarie si i-am trimis sotiei mele un buchet de flori cu un biletel: „Te voi purta in brate pana cand moartea ne va desparti”. Abia asteptam sa ajung acasa seara…

Cand am ajuns, mi-am gasit sotia cu buchetul in mana. Era moarta.

CITESTE SI: SCRISOARE EMOTIONANTA: 13 lucruri pe care le-am invatat de la mama mea, care a murit de leucemie

Sotia mea se lupta de luni bune cu cancerul. Eram prea ocupat sa o insel ca sa observ ca boala a slabit-o si a schimbat-o. Ea a tacut atata timp. Stia ca va muri, dar a vrut ca fiul nostru sa vada relatia noastra perfecta pana la sfarsit. De aceea a cerut inca o luna pana la divort, pentru ca el sa nu ma vada drept tatal care a plecat de acasa.

Acestea sunt lucrurile care conteaza. In viata nu este vorba despre bani, masini, case sau alte bunuri materiale. Este vorba despre prietenia dintre doi soti, care se inteleg, se sustin si se cunosc. Este vorba despre momentul in care iti porti sotia in brate pentru prima oara. Si o vei mai purta in brate de sute de ori, cat timp dureaza iubirea voastra. Pana cand moartea va va desparti.

Sursa foto: juliusandjames.com

1 Comment

1 Comment

  1. R

    2015-09-30T11:35:45+03:00 at 2015-09-30T11:35:45+03:00

    Bullshit. Plain bullshit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top