Connect with us

Revistateo.ro

Si-a dat afara fata din casa si a pus politia pe urmele ei. Ce a urmat este emotionant

Stil de viata

Si-a dat afara fata din casa si a pus politia pe urmele ei. Ce a urmat este emotionant

Elena si-a pus in mare dificultate fata de 13 ani, pe Alexia sau Ale, asa cum o alinta prietenii si familia. Mama in varsta de 43 de ani a vrut sa ii arate fiicei sale ca nu stie sa aprecieze lucrurile pe care le are in viata si i-a dat o lectie de viata cum rar ne este dat sa vedem.

Jenny O. este femeie de serviciu la o clinica cunoscuta dintr-un oras din provincie, iar conditiile familiei sale sunt destul de modeste.

Fata in varsta de 13 ani a inceput sa urasca locul in care sta. Colegele ei de scoala o barfeau de multe ori pentru ca nu are haine noi, tanara imbracandu-se deseori cu aceleasi haine. Micile rautati din scoala au afectat-o atat de tare incat Ale i-a spus mamei sale ca o uraste pentru ca este saraca.

Elena a vrut sa ii dea o lectie de viata asa ca a inchis-o afara pe fata timp de doua zile. Evident, pentru ca nu voia sa ii puna viata in pericol, i-a rugat pe politistii din comunitate sa o supravegheze povestindu-le planul ei, mai ales ca fratele ei lucra in politie. Zis si facut. Doua zile fata a dormit pe strazi dupa cearta severa pe care a avut-o cu mama ei, erau doua zile de weekend.

„Sunt o mama saraca si am vrut sa o invat pe fata mea ca are parte de tot ce le lipseste multor copii de bani gata. Nu o judec pentru ca si eu cand eram mica visam la tot felul de lucruri pe care le vedeam la altii.

Mama mi-a spus ca degeaba ai bani multi daca iti lipseste ce e mai important: caldura caminului sau o vorba buna cand iti este greu. Nimeni nu mi-a fost aproape in afara de mama in momentele in care eram trista sau nu eram multumita cu viata mea. Am invatat asta in decursul mai multor ani si mi-am dorit ca fetita mea sa stie ca este un copil privilegiat”, scrie femeia.

Cand s-a intors acasa, luata de politie de pe strada, mama fetei nu a scos niciun cuvant. Alexia avea lacrimi in ochi si i-a spus mamei sale urmatoarele cuvinte: „Imi pare rau ca te-am jignit. Mi-am dat seama cat de mult te iubesc, de fapt. Am invatat ca oricat de putin am avea, nu stam in strada.

Mama, am vazut oameni care nu au un acoperis deasupra capului. Am vazut femei cu copii mici care traiesc din cersit. Am vazut tineri care isi injectau seringi in vena. Mi-a fost foarte frica. Mama, tu chiar esti o eroina, chiar faci lucruri pentru mine. Sunt o proasta. Iarta-ma”.

Cele doua s-au impacat si, intre timp, mama Samanthei si-a schimbat locul de munca si astazi e mai bine platita. Alexia si-a dat seama ca situatia financiara din familie nu a facut-o cu nimic mai fericita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top