Connect with us

Revistateo.ro

A ramas insarcinata de 5 ori, iar dupa cativa ani a gasit un bilet care a marcat-o

Inedit

A ramas insarcinata de 5 ori, iar dupa cativa ani a gasit un bilet care a marcat-o

Povestea lui Carol, o femeie care a ramas insarcinata de 5 ori, face inconjurul lumii. Sora ei Kathy a crescut impreuna cu doua surori, un frate si mama lor. Despre tatal ei nu a stiut niciodata nimic. Numele, ocupatia, varsta lui… toate erau un mister.

Cum s-au cunoscut Kathy si Carol

Pana in anul 2011, Kathy nu si-a vazut certificatul de nastere. Cand s-a uitat ce scrie pe el a aflat ca pe tatal ei il chema Clifford. Cateva luni de zile, mintea ii statea numai la asta. Era atat de curioasa cine este tatal ei, de ce mama nu a vrut niciodata sa ii vorbeasca despre el. Nu intelegea de ce numele tatalui era subiect interzis in familie. L-a cautat pe Internet si cand a aflat unde sta, i-a scris o scrisoare. I-a spus cat de mult isi doreste sa il vada, iar la finalul paginii i-a lasat si numarul de telefon ca sa o contacteze.

La ceva timp dupa ce scrisoarea a fost trimisa, Carol, fata lui Clifford, a gasit scrisoarea in birou. Femeia avea 5 copii pe care ii ingrijea cum stia ea mai bine. Pe langa copiii ei, Carol trebuia sa ii fie aproape tatalui, care suferea de leucemie.

„Fata care a scris scrisoarea este fiica ta?”, si-a intrebat tatal cand a deschis scrisoarea. Barbatul nu a stiut ce sa ii spuna. Din pacate, in acel moment, Clifford era pe moarte. Medicii i-au mai dat doar 6 saptamani de trait. Leucemia era intr-un stadiu avansat.

Carol simtea nevoia sa afle cine este tanara care i-a scris tatalui ei si a sunat la numarul din scrisoare. Din acea clipa, povestea a luat o turnura neasteptata.

CITESTE SI: VIDEOCLIP VIRAL. Povestea EMOȚIONANTĂ a unui tată care își minte zi de zi fetița, și ea știe asta

Carol si Kathy s-au intalnit si, punand cap la cap informatiile stiute de fiecare, au ajuns la concluzia ca sunt fiicele aceluiasi tata. Ba mai mult, au umblat la aceeasi scoala, au stat in aceeasi clasa si aceeasi banca. Niciodata nu si-au imaginat ca le leaga mai mult decat o prietenie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top